Neler Yeni

Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Kardeşim imkanı yok 100k lara kendin ekstradan ekleyip yapmanda ben senelerdir bu işin içindeyim geçeceksin o işi. Gidip saçma sapan uygulamalarda kaldıraç yaptıysan bilemem.
max cebimden 5k çıkmıştır 90k ya kadar aldığım hisseler çok arttı sdttr reeder binho halka arzlara 3 er hesap girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ımkansız ekleme yapmadan
Değil hocam borsanın pik yaptığı dönemlerde en çok artan hisseleri aldım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,661
İsim
Hacı
1000 lira yatırdım saniyede 50 liraya düştü Elon Musk sağolsun...

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
sdttr maliyet 84 giriş 2k 450 de çıktım sonra binho aldım 280 lira 350 gibi sattım reedr 17 lirada başladım 24 e kadar aldım 60 ve 80 civarından sattım yanına halka arzlara 3 hesap girdim bi orada halka arzların parasını cebimden verdim o kadar onlarıda geri dışarı çektim zaten

Farex

80+ Silver
max cebimden 5k çıkmıştır 90k ya kadar aldığım hisseler çok arttı sdttr reeder binho halka arzlara 3 er hesap girdim

Değil hocam borsanın pik yaptığı dönemlerde en çok artan hisseleri aldım
halka arz olayında belki çok çok şanslı isen olabilir. En diplerden topladıysan

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
halka arz olayında belki çok çok şanslı isen olabilir. En diplerden topladıysan
Yazdım maliyetleri hocam çok şansla alakası yok aslında o zamanın belirli profilindeki hisseler aşırı uçuyordu bizimdi güzel ekip vardı sağ olsun abiler güzel öğrettiler borsayı fena katladık ha sonra ekosta %50 den fazla zarar ettik tökezledik sonra geri çıkardık ama Allaha şükür

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tekin Ayber
@Farex neden özel bilgilerini buraya atıyorsun :(

Benim yazdıklarımdan bi şey anlamamışsın. Ben sadece hisse alıp satmanın, borsada işlem yapmanın ne kadar yüklü işlem yapsan da ve tecrübeli olsan da kanununu sadece sen bilemezsin diyorum... Sen bu işe önce başlarsın, 1milyon TL ile işlem yaparsın ama gel gör ki başkası senden daha çok kazanabilir, daha verimli işlemler yürütebilir, tersi de olur ama işin aslı ÖĞRENMEK, ARAŞTIRMAK ve Duygusal değil AKIL ile hareket etmektir.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Hiç birini şansla almadım bu arada inciğine cıncığına kadar araştırdım ha şimdi neden etmiyorsun kar diyorsanız artık inciğine cıncığına kadar araştıracak vaktim ve ekip yok tek hissede bekliyorum

Shix2x

80+ Bronze
Yazdım maliyetleri hocam çok şansla alakası yok aslında o zamanın belirli profilindeki hisseler aşırı uçuyordu bizimdi güzel ekip vardı sağ olsun abiler güzel öğrettiler borsayı fena katladık ha sonra ekosta %50 den fazla zarar ettik tökezledik sonra geri çıkardık ama Allaha şükür
O abilerden bana da lazim nerede bulabilirim?

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
EnsarTelli
Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..?

Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :)

En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin parasıyla en az 2 ile çarpın diyebilirim, baya kötü bir tecrübe idi...
En fazla kazancım günlük tek işlemde 19bin kadardı... GESAN ya da GEREL ile sanırım olmuştu, o zamandan sonra bir daha bu hisselerden oynamadım çünkü birden ani bir yükseliş ve sonrasında ani düşüşler olan hisselerdi takip ettiğim kadarıyla, acemi zamanlarımdı ve acemi şansı diyelim :p

Geçen hafta boyunca ASELS ile günlük işlemler toplamında 23bin civarı elde ettim, başka bir hissede ise az biraz kaybım oldu, net yekün 18bin TL :)

Siz de konumuza katkı sağlamak isterseniz buyrun lütfen, dertleşelim veya hisseler üzerine muhabbet edelim :)
frigo pak gıda 2020 yılında +1.5m almıştık
sonra hisse geri düştü -2m girdi
sonra komple borsayı bıraktık çiftçiliğe yöneldik
ve bence bu paranın hiç bereketi yok borsadan ne geldiyse sonrasında başımıza bi olay geldi bıraktıktan sonra işler yoluna girmeye başladı
anlık olarakta bana kalırsa helal haram dengesi olan bir insanın asla bulaşmaması gereken bir yer
illa bulaşacam diyosanızda al-sat yapmayın
bankacıların hepsinin söylediği bir şey var
borsa demek sabırsızın parasının sabırlıya geçtiği yer demek diye
sabredin illa artar

Farex

80+ Silver
@Farex neden özel bilgilerini buraya atıyorsun :(

Benim yazdıklarımdan bi şey anlamamışsın. Ben sadece hisse alıp satmanın, borsada işlem yapmanın ne kadar yüklü işlem yapsan da ve tecrübeli olsan da kanununu sadece sen bilemezsin diyorum... Sen bu işe önce başlarsın, 1milyon TL ile işlem yaparsın ama gel gör ki başkası senden daha çok kazanabilir, daha verimli işlemler yürütebilir, tersi de olur ama işin aslı ÖĞRENMEK, ARAŞTIRMAK ve Duygusal değil AKIL ile hareket etmektir.
özel değil zaten oradan sadece sözümü ispatlayan küçük bir görüntü var orada kazandığım yada hesabımda olan para yazmıyor. Her banka hesabımda yatırımım var zaten her bankadan da hesabım var yani dediğim gibi bana buradan gazel anlatma. Piyasa türkiye de çok güzel manipüle ediliyor özellikle bist100 onu geçtim sne burada ballandıra ballandıra arttı etti artış bekliyoruz falan yazıyorsun burada sen çocuk oyuncağına çevirip işi çok basit hale çevirmişsin millette senin aklına uyup zarar edecek sonra. Hala bazı şeylerin fakrına varamamışsın sen benim dediğimden bir şey anlamamışsın zatne.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tekin Ayber
Zararsız zaten olmaz, zararlarımızı kapatabilirsek ve kar toplamaya geçebilirsek ve bunu da istikrarlı bir şekilde yapabilirsek o zaman bi şeyler öğrenebilmişizdir demektir. Ben ilk başlarda çok korkar, çok paniklerdim, bir şeyler öğrendikçe ve başarı geldikçe insan bunları da atlatıyor.

Farex

80+ Silver
şansdan demek istediğim halka arzları takip edip açılır açılmaz diplerden almışsın yani.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
şansdan demek istediğim halka arzları takip edip açılır açılmaz diplerden almışsın yani.
Öyle hocam kaleseri forteyi falan hep tepeden sattım sdttr ve reedr da ise çok süründüm ama sabır verdi faydalarını 1 senedir ama avcumuzu yokluyoruz

O zamanlar bu arada ne alsan %50 artıyordu ha biz hem şanslı hem de o dönemin profilini çok iyi yakalamıştık

Top Bottom