Neler Yeni

Borsada en fazla ne kadar kazandınız ya da en çok ne kadar kaybettiniz..?

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tekin Ayber
Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..?

Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :)

En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin parasıyla en az 2 ile çarpın diyebilirim, baya kötü bir tecrübe idi...
En fazla kazancım günlük tek işlemde 19bin kadardı... GESAN ya da GEREL ile sanırım olmuştu, o zamandan sonra bir daha bu hisselerden oynamadım çünkü birden ani bir yükseliş ve sonrasında ani düşüşler olan hisselerdi takip ettiğim kadarıyla, acemi zamanlarımdı ve acemi şansı diyelim :p

Geçen hafta boyunca ASELS ile günlük işlemler toplamında 23bin civarı elde ettim, başka bir hissede ise az biraz kaybım oldu, net yekün 18bin TL :)

Siz de konumuza katkı sağlamak isterseniz buyrun lütfen, dertleşelim veya hisseler üzerine muhabbet edelim :)

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Donald
en çok kaybım şubat ayından bu yana yaklaşık 150k en çok kazandığımda 1 günden kısa sürede 70k civarı borsa değil kriptopara piyasası

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
en çok kaybım şubat ayından bu yana yaklaşık 150k en çok kazandığımda 1 günden kısa sürede 70k civarı borsa değil kriptopara piyasası
Hiç alakası olmayan birine önerir misiniz?.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Hiç alakası olmayan birine önerir misiniz?.
borsa okur yazarlığı önemli eğer küçük işlemlerle başlarsanız daha iyi olur ilk başta amacınız para kazanmak değil öğrenmek olmalı

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Borsada en büyük kaybınız ve kazancınız ne oldu? Günlük mü yoksa orta-uzun vade mi oynadınız..?

Sermayenizi belli etmeniz gerekmez, isterseniz yazabilirsiniz tabi :)

En büyük kaybım sanırım (hatırladığım, biraz üzerinden zaman geçti) bir işlemde ve orta vadede 30bin TL kadardı... Şimdinin parasıyla en az 2 ile çarpın diyebilirim, baya kötü bir tecrübe idi...
En fazla kazancım günlük tek işlemde 19bin kadardı... GESAN ya da GEREL ile sanırım olmuştu, o zamandan sonra bir daha bu hisselerden oynamadım çünkü birden ani bir yükseliş ve sonrasında ani düşüşler olan hisselerdi takip ettiğim kadarıyla, acemi zamanlarımdı ve acemi şansı diyelim :p

Geçen hafta boyunca ASELS ile günlük işlemler toplamında 23bin civarı elde ettim, başka bir hissede ise az biraz kaybım oldu, net yekün 18bin TL :)

Siz de konumuza katkı sağlamak isterseniz buyrun lütfen, dertleşelim veya hisseler üzerine muhabbet edelim :)
hıc gırılmez ya cok ugrastım ama tahtacılar vs cok ugrasıyorlar parayı hıc etmek ıcın
Mesaj otomatik birleştirildi:

borsada 100-200k para olması lazım kı anca oyle gunluk kazanılabılır oda rıskli krıpto dırekt lıkıt edıyor o yuzden suanlık en ıyısı altın altın alıyom ben

Farex

80+ Silver
Bu konulara açalarak insanları etkileyip aldığınız hisselere sokup kazanç elde etmeye çalışmayın. Konu sahibi arkadaş süreklü bu konuları açıyor onunda derdi yatırdığı bin lirayı katlamak ama dediğim gibi uzun vadede her türlü kazanırsın senelerce tutmaktan bahsediyorum tabi sağlam ileriye dönük firmalardan ama bi kaç aylık ynai kısa vadede kazanç bitik durumda hatta geçen sene ile bu sene neredeyse aynı paralarda ben fazie koysam daha fazla kazanırdım öyle kıytırık hisselerden almam ve senelerdir buişin içindeyim. Küçük paralarla da girmiyorum bu işlere milyonları yatırıyorum. Kısacası kısa vadede tr borsasında kazancı unutsun herkes çok nadir dnek gelir ama genelde hüsran olur.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
hıc gırılmez ya cok ugrastım ama tahtacılar vs cok ugrasıyorlar parayı hıc etmek ıcın
Mesaj otomatik birleştirildi:

borsada 100-200k para olması lazım kı anca oyle gunluk kazanılabılır oda rıskli krıpto dırekt lıkıt edıyor o yuzden suanlık en ıyısı altın altın alıyom ben
Alakası yok 1000 lirayla başlayıp 100k lara çıktım

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tekin Ayber
Öyle para babası olsam bu forumda işim ne ;)

Ben sadece öğrenildiğinde hem günlük hem de orta ve uzun vadede iyi işler de yapılabildiğini yazmaya çalıştım.
Kendi kendimize kanun uydurmaktansa öğrenmek ve tecrübe etmek isteyenlere sadece uyarılarla desteklenmiş bir süreç anlatmaya çalışıyorum. Hep övmüyorum aslında daha çok uyarıyorum fakat @Farex sizin gibi de öldürmeden gömmüyorum...

Farex

80+ Silver
Öyle para babası olsam bu forumda işim ne ;)

Ben sadece öğrenildiğinde hem günlük hem de orta ve uzun vadede iyi işler de yapılabildiğini yazmaya çalıştım.
Kendi kendimize kanun uydurmaktansa öğrenmek ve tecrübe etmek isteyenlere sadece uyarılarla desteklenmiş bir süreç anlatmaya çalışıyorum. Hep övmüyorum aslında daha çok uyarıyorum fakat @Farex sizin gibi de öldürmeden gömmüyorum...
Kardeşim bizde dümen olmaz. Ben daha bugün aileme araç satın aldım dekontu bile var görüşmelerin kaydı falan onları da ister misin inandırmak için :D ben yurtdışında yaşıyorum zaten işim gücüm var allaha şükür hem türkiye de hemde burada yatırımlarım var daha yeni fon bozdurdum al sana küçük kesit yani ben bu işin içindeyim bana bir şey anlatmayın.
1741986250092.png

Top Bottom