Yardım BU KLAVYE NASIL ALINIR

bunu kullanıyorum sesi cok guzel yuksek rahatsız edici bir sesi yok taksit isine bakıp biraz daha koyup bunu onerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pahalı gelirse soyleyebilirsin
peki hocam kulaklık da önerir misin uyguj fiyatlı sadece mikrofonunu kullanacam hapörlor den ses geliyor kulaklığın micini kullanıyorum bazen cs felan giriyorum bğtce 700 tl

peki hocam kulaklık da önerir misin uyguj fiyatlı sadece mikrofonunu kullanacam hapörlor den ses geliyor kulaklığın micini kullanıyorum bazen cs felan giriyorum bğtce 700 tl

bunu kullanıyorum uygun biyerden bulup alabilirsin kablosuz oldugu icin istedim gibi kullanabiliyorum ve cok hafif rahat arastırabilirsin hoperlorlerden ses kasamassın kulaklık kullanmanı oneririm ayrıca mikrofonu tak cıkar sekilde oyunlarda takarsın cıkaradabilirsin

bunu kullanıyorum uygun biyerden bulup alabilirsin kablosuz oldugu icin istedim gibi kullanabiliyorum ve cok hafif rahat arastırabilirsin hoperlorlerden ses kasamassın kulaklık kullanmanı oneririm ayrıca mikrofonu tak cıkar sekilde oyunlarda takarsın cıkaradabilirsin
hocam arkadaş aldıda iade etti

hocam arkadaş aldıda iade etti
İade sebebi neydi acaba

Hocam ne zamandır kullaniyorsun

4 ay olmustur

Cok bisi bekleme 1000 lik kulakliktan ama benim iade edicek bi sorun yadamadim hatta hicbir sorun yasmadim
Yok bende kullanıyorum 1 hafta olduda dongle sorunu var diyorlar

alınmaz
biraz daha koyup mekanik alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,097
Üyeler
183,379
Son üye
jeezxd