Ehliyet e-sınav icin ne calısmalıyım

Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar teorik dersleri kacırdım full. Şimdi harc yatırmamı istediler devlet belirleyince sınav tarihini girecekmisim de nereye çalışmalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum internette falan var mı oyle calısabilecegim bir kaynak yada cıkmıs soruları falan mı çözmeliyim. ( birde bu sınavdan sonra ehliyeti almam ne kadar surer sizce)

Çıkmış soruları çöz araba, trafik hakkında sıfır değilsen çok yeterli olur ondan sonra ne kadar süreceği kursa bağlı eğer hemen sürüş derslerine başlarlarsa 2 hafta içinde biter

Arkadaşlar teorik dersleri kacırdım full. Şimdi harc yatırmamı istediler devlet belirleyince sınav tarihini girecekmisim de nereye çalışmalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum internette falan var mı oyle calısabilecegim bir kaynak yada cıkmıs soruları falan mı çözmeliyim. ( birde bu sınavdan sonra ehliyeti almam ne kadar surer sizce)
yalnızca telefonuna ehliyet çıkmış sınav soruları uygulmasını indir en az 5 6 tane çöz geçersin ben sadece bunları yaptım 81 puan aldım geçtim

sonrasında kurs sana direksiyon dersleri için takvim hazırlayacak gideceksin dersleri bitirince hafta sonu sınav ayarlıyacaklar sınavı olucaksın tabi kursa harçları vermen lazım öncesinde her iki sınav için

internette her gün 1 tane ehliyet çıkmış çöz çıkarsın zaten aynı soruları döndürüyolar

Arkadaşların dediği gibi hocam çıkmış sorulara bakın ben sınavdan birkaç saat önce 3-4 test çözmüştüm sınavın yarısı çıkmış soru gelmişti 88 almıştım.Az çok bilginiz varsa kasmaya gerek yok.

Hiç çalışmana gerek yok ben 96 almıştım ua da 94 gram çalışmadan herkesşn bildiği şeyler sıruyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,956
Üyeler
187,600
Son üye
user124758
Geri