Temu 1800 TL siparişim gümrükte takılır mı ?

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
118
Merhabalar, ilk kez temu indirdim ve sipariş vermek istiyorum. Aşağıdaki ürünleri sipariş vereceğim ve yaklaşık 1800tl tutuyor. gümrükte bir sorun yaşar mıyım ? bu ay içinde yurtdışından sadece 1 ürün sipariş etmiştim. bunlarla 5 olacak.

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Park Telefon Numarası Aparatı

Ekler

• lqgtfjk.jpg
    lqgtfjk.jpg
    521.3 KB · Hit: 122
bu sipariş geçmez haberin olsun onaylansa bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen hata oluyor gümrük sınırını aşan miktarlar eklenip devam edilebiliyor falan

Merhabalar, ilk kez temu indirdim ve sipariş vermek istiyorum. Aşağıdaki ürünleri sipariş vereceğim ve yaklaşık 1800tl tutuyor. gümrükte bir sorun yaşar mıyım ? bu ay içinde yurtdışından sadece 1 ürün sipariş etmiştim. bunlarla 5 olacak.

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Takılmaz. Eğer siparişi verebiliyorsanız problemsiz geçer.

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Temunun gümrük anlaşması var temudan aldığın her sipariş sorunsuz gelir

Öncelikle sipariş edilen ürün sayısı önemli değil.Sipariş önemli.Paket sayısı yani.Ek olarak vergisiz fiyatı kargo dahil 30ya da 28euro olması gerek.İndirimsiz fiyattan hesaplanıyor.Yani gümrükte kalır.Zaten temu indirimsiz fiyatın 30euroyu geçtiğin an sipariş etmene izin vermiyor

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Hiç bir şey olmaz sepette de istersen 8 tane koy gümrükten geçer tek siprailte kaç aldığına bakmaz ayrı ayrı 5 paket siparişe bakar mesela bazen paketi bölüyor o zaman 2 kargo sayıyor ve gümrükte takılacak ürünü temu yollamıyor

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
1017tl vergi olması için lmitin üstünde olması gerekir siparişin

Magegee Star 75
Attack Shark R1
RGB 7 Renk Mikrofon
Vergisiz şekilde 1095 TL'yi geçen sepeti zaten sipariş veremezsiniz uyarı verecektir

bu sipariş geçmez haberin olsun onaylansa bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen hata oluyor gümrük sınırını aşan miktarlar eklenip devam edilebiliyor falan

Takılmaz. Eğer siparişi verebiliyorsanız problemsiz geçer.

Temunun gümrük anlaşması var temudan aldığın her sipariş sorunsuz gelir

Öncelikle sipariş edilen ürün sayısı önemli değil.Sipariş önemli.Paket sayısı yani.Ek olarak vergisiz fiyatı kargo dahil 30ya da 28euro olması gerek.İndirimsiz fiyattan hesaplanıyor.Yani gümrükte kalır.Zaten temu indirimsiz fiyatın 30euroyu geçtiğin an sipariş etmene izin vermiyor

Hiç bir şey olmaz sepette de istersen 8 tane koy gümrükten geçer tek siprailte kaç aldığına bakmaz ayrı ayrı 5 paket siparişe bakar mesela bazen paketi bölüyor o zaman 2 kargo sayıyor ve gümrükte takılacak ürünü temu yollamıyor

1017tl vergi olması için lmitin üstünde olması gerekir siparişin

Arkadaşlar hepinizin mesajları için teşekkür ederim. Sipariş ver kısmına girdiğimde ürün siparişi verilemiyor. Bu yüzden klavyeyi çıkardım ve mouseu ekledim. öylelikle kabul oldu, 1073 tl ücret tutuyor şimdi siparişi geçiyorum.

Geri