Neler Yeni

Telefonun Neden Arkası Açılır

Clayz

80+ Silver
adam esnaf hocam, işine ne geliyorsa onu diyor. ben olsam satardım hocam.
hocam pekı bu dırenc harıc mesela ne olmus olabılır yenı cıhaz sonucta yanı cıkalı 3 ay oldu alıp parca sokup yenı takcak hallerıde yokkı

tam yapışmamış olabilir. direnç için açıyorlar

Shourd

80+ Gold
Yd telefon nasıl ıade etsın
Yd olması neyi değiştiriyor benim arkadaşıma poco x6 pro almıştık tanıdıktan arkadaş telefonu beğenmedi geri verdi satıcıda kabul etti satıcıya göre değişir ha tabi bizim arkadaş verip daha üst model telefon almıştı ama aşırı bi fark olucağını sanmıyorum aldığı yer tanıdıksa zaten verip değişmesini söyledim ondan

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

Zzabuza

80+ Bronze
Yd olması neyi değiştiriyor benim arkadaşıma poco x6 pro almıştık tanıdıktan arkadaş telefonu beğenmedi geri verdi satıcıda kabul etti satıcıya göre değişir ha tabi bizim arkadaş verip daha üst model telefon almıştı ama aşırı bi fark olucağını sanmıyorum aldığı yer tanıdıksa zaten verip değişmesini söyledim ondan
Çogunluk satıcı ıade almaz hocam. Arkadası suclarlar bıde sen acmıssın dıye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shourd

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ondan tanıdıksa dedimde neden iki kere yazdınız?

Mithril

80+ Silver
hocam pekı bu dırenc harıc mesela ne olmus olabılır yenı cıhaz sonucta yanı cıkalı 3 ay oldu alıp parca sokup yenı takcak hallerıde yokkı
dediğiniz gibi muhtemelen dediğin gibi bir şey olamamıştır ama içi açılmış cihaz herzaman bir kumar hocam ve bu kumar oynamaya değmez hocam bu benim düşüncem. Ha eğer dersinizki kullanmaya devam edeceğim saygı duyarım hocam.

Zzabuza

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,479
Üyeler
170,862
Son üye
Mama Maye
Top Bottom