Neler Yeni

Telefonun Neden Arkası Açılır

Mithril

80+ Silver
dırencte neden bozulma oluyokı yanlıs ustalıktanmı
kötü usta cihazın içinden geçebiliyor ama iyi üstada mükemmel demek değil bu. mesela 2. el 13 ultra aldım direnç kayıtlı ve cihaz aldıktan 3 ay sonra bozuldu direnç işlemi doğru düzgün yapılmadığı için

Clayz

80+ Silver
dediğiniz gibi muhtemelen dediğin gibi bir şey olamamıştır ama içi açılmış cihaz herzaman bir kumar hocam ve bu kumar oynamaya değmez hocam bu benim düşüncem. Ha eğer dersinizki kullanmaya devam edeceğim saygı duyarım hocam.
yanı soyle soylıyım cıhaz eskı olsa boyle ne bıleyım x3 pro felan kesınlıkle degısırdım ama arkasını acıp oynancagını sanmıyorum bu arada tesekkurler bılgılendırmeler ıcın bırde bu uhu kokusu hıcmı gecmez yanı uhu nasıl kuruyunca kokusu gecmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü usta cihazın içinden geçebiliyor ama iyi üstada mükemmel demek değil bu. mesela 2. el 13 ultra aldım direnç kayıtlı ve cihaz aldıktan 3 ay sonra bozuldu direnç işlemi doğru düzgün yapılmadığı için
sonra ne yaptınız pekı?

Mithril

80+ Silver
yanı soyle soylıyım cıhaz eskı olsa boyle ne bıleyım x3 pro felan kesınlıkle degısırdım ama arkasını acıp oynancagını sanmıyorum bu arada tesekkurler bılgılendırmeler ıcın bırde bu uhu kokusu hıcmı gecmez yanı uhu nasıl kuruyunca kokusu gecmez

sonra ne yaptınız pekı?
direnci yapan yer tekrar direnç attı ama cihaz düzelmedi ve sorunun kaynağını öğrenmek için anakartı ayırıcaklarını söylediler ve cihazın tamamen bozulma ihtimali olduğunu söylediler ve onun içinde para istediklerinde bende kabul etmedim hocam. cihaz arada kendi kendine kapansada şuan çalışıyor.

evet yeni olduğu için muhtemelen bir şey çalmamışlardır ama belki direnç işlemini denerken anakartın içinden geçtiler sonra eski haline getirdiler hocam nereden bileceksiniz? evet dediğim çok ekstrem bir şey ama ben bu riski alamazdım.
esnaflara güven olmaz
uhu kokusu zamanla geçer hocam

Clayz

80+ Silver
direnci yapan yer tekrar direnç attı ama cihaz düzelmedi ve sorunun kaynağını öğrenmek için anakartı ayırıcaklarını söylediler ve cihazın tamamen bozulma ihtimali olduğunu söylediler ve onun içinde para istediklerinde bende kabul etmedim hocam. cihaz arada kendi kendine kapansada şuan çalışıyor.

evet yeni olduğu için muhtemelen bir şey çalmamışlardır ama belki direnç işlemini denerken anakartın içinden geçtiler sonra eski haline getirdiler hocam nereden bileceksiniz? evet dediğim çok ekstrem bir şey ama ben bu riski alamazdım.
esnaflara güven olmaz
tamamdır cok tesekkurler

esnaflara güven olmaz
hocam son olarak 1 ay oldu gecmedı koku ama kesın gecer degılmı :D

Mithril

80+ Silver
tamamdır cok tesekkurler

hocam son olarak 1 ay oldu gecmedı koku ama kesın gecer degılmı :D
yapıştırıcı allah bilir ne kullandılar hocam. cihazı alkolle falan acık temizleyin belki bi miktar gider kokusu.
benim cihazın eski sahibinin el kremi kokusu 3 ay geçmesine rağmen kılıfı çıkardığımda hala geliyor, yapıştırıcı kokusu herlade 4-5 ay anca lksdafdshjalkshgl

Top Bottom