Oyun oynarken monitör kapanıyor kasa çalışıyor yardım

M€M0L!

80+
Reaksiyon skoru
23
oyun oynarken monitör kapanıyor ve ekran kartı fanları full hızda dönmeye başlıyor mönitör kapalıyken ses bir süre geliyor ve mönitör kapanırken windowsun hata bildirim sesi geliyor ddu ile driver ı silip yükledim fakat işe yaramadı sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum yardım edersewniz çok sevinirim teşekkür ederim.

ryzen 7 5700x
rtx 4060
32gb 3200mhz twinmos ram
1tb twinmos m2 ssd
750 watt psu
a520m-k anakart (asus)

Kendin Overclock mu yaptın ekran kartına genellikle başarısız OC ayarı ful fana çekiyor kartı birden. Driverlarını kontrol et. Ekran kartı VRAM sıcaklıkları çok yüksek olduğu içinde yapıyo olabilir. MSI afterburner içersindeki Riveturner ile VRAM sıcaklıklarına ve ekran kartı sıcaklıklarına kontrol etmeni tavsiye ederim

Kendin Overclock mu yaptın ekran kartına genellikle başarısız OC ayarı ful fana çekiyor kartı birden. Driverlarını kontrol et. Ekran kartı VRAM sıcaklıkları çok yüksek olduğu içinde yapıyo olabilir. MSI afterburner içersindeki Riveturner ile VRAM sıcaklıklarına ve ekran kartı sıcaklıklarına kontrol etmeni tavsiye ederim
zamamnında gainward ın kendi yazılımıyla ekran kartıyla oynadım birşeyler yaptım ***** kafam bilgisayarı bozdu tabi sonra windowsun onarma özelliğiyle bilgisayarı geçmişe çekerek düzelttik onunla ilgisi olabilirmi

zamamnında gainward ın kendi yazılımıyla ekran kartıyla oynadım birşeyler yaptım ***** kafam bilgisayarı bozdu tabi sonra windowsun onarma özelliğiyle bilgisayarı geçmişe çekerek düzelttik onunla ilgisi olabilirmi
Kesin bişey söyliyemiyorum MSI afterburner indirip stock değilse stock şekilde ayarlarını yapıp dener misin. Yinede yapıyosa VRAM sıcaklarını kontrol etmelisin bence ekran kartlı bir sorun

Geri