Khyrex

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Khyrex
      Khyrex, 27" 2k Ips Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://amzn.eu/d/07M7evRU Asus VG27AQ5A alıyoruz. herhangi bir sıkıntısı var mı, diğer markalara göre ışık sızması ya da ips glow sorunları daha mı fazla...
    • Khyrex
      asustan daha kaliteli olaraktan ufak bir meblağ ekleyerek philips 260 hz alman daha mantıklı.
    • Khyrex
      KTC alabilir. TCL tavsiye etmiyorum ölü pixel veya başka sorun çıkma ihtimali çok yüksek kalite kontrol kısmı iyi değil.
    • Khyrex
      modelden modele değişiyor, vg27aq5a ve onun pivotlu hali vg27aql5a alabilirsiniz edge lit yani düz ips yerine miniled ips veya va daha güzel olur ama...
    • Khyrex
      ben amazondan almıştım asusu ölü pixel vs yok ıps glow vardı yapacak bir şey yok ona da ama ekranda sorun vardı oyuna girerken sürekli kapanıp açılıyordu...
    • Khyrex
      Kolay iade yapabileceğin yerlerden alıp istediğini bulana kadar biraz uğraşacaksınız.Samsung G5 G53F, QHD bilader aldı her şey iyiydi ama 1-2 ölü piksel...
    • Khyrex
      @Magnavox Odyssey amazondan almıştık zaten ve iade işlemini başlattık. ama ışık sızması mı ips glow mu bilmiyorum da önceki eski ofis monitöründe bile bu...
    • Khyrex
      Aradaki farka değer ama ölü piksel çıkma ihtimali bir tık daha yüksek 1787486236 Ne tür oyunlar oynuyorsunuz
    • Khyrex
      arkadaşımda ışık sızması bu şekilde. üstteki mesajı da size atmıştım ama cevap kısmına tıklamadan yazmışım. 1787486952 hikayeli oyunlar, cs2 ve lol...
      • image.webp
    • Khyrex
      aradaki farka değer hikayeli oyun çok oynuyorsanız her türlü IPSlerden iyi. IPS istiorsanız VG27AQ5A öneririm kendim kullanıyorum memnunum.
    • Khyrex
      VG27AQ5A düşünüyorduk ama asus'da ışık sızması ve ips glow sorunları sık oluyor diye yorumlar gördük kararsız kaldı. sizde ışık sızması ne kadar var veya...
    • Khyrex
      Khyrex, Monitör kategorisinde 27" 2k Ips Monitör Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, arkadaşım samsung odyssey g5 g50f 27 inç monitörünü dün aldı ancak ışık sızması çok fazla olduğu için iade başlattı. en fazla 9k civarında 27...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,728
Üyeler
202,702
Son üye
everon07
Geri