50-60k Laptop Önerisi

Khyrex

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
60000
50-60k arası laptop arıyorum bu 2 model arasında kaldım biri amd işlemci rtx5050 1tb ssd 55 bine diğeri ise intel işlemci rtx5060 512gb ssd 60k. batarya ve verimlilik olarak amd daha iyi olur diye düşünüyorum lenovo loq serisinde. Özellikle soğutmada intel işlemcilerde sorun olabiliyormuş aşırı ısınmadan dolayı. amd işlemcilerde böyle bir sorun yok gibi. o yüzden 5060dan vazgeçeceğim sanırım. 5050 ve 5060 arasında tam olarak ne kadar fark olduğunu bilen biri yazabilir mi kayda değer fark varsa intel alabilirim şu an amd'ye daha yakınım.

farklı modeller de önerebilir misiniz?

n11.com/lenovo-loq

hb.biz/lenovo-loq

İkinci atılan alınır. Bilinen bir kroniği yoktur.

Intel işlemci de ısınma sorunu daha çok olabilir mi peki? Bir de bataryayı da ne kadar kötü etkiliyor, amd bu konularda daha iyi diye biliyorum sence amd için 5050yi seçmeye değer mi normalde amdye yakındım ama 5060 ve 5050 arasındaki farkı biraz daha araştırınca kararsız kaldım yine. İki işlemci arasında bu konularda çok fark var mı hangisini seçmeliyim? ısınma ve batarya şikayetleri görmüştüm intel işlemcilerde bu laptopta nasıl

ek olarak ryzen 7'nin muadili i7 olmaz mı, i5 nasıl olur

Intel işlemci de ısınma sorunu daha çok olabilir mi peki? Bir de bataryayı da ne kadar kötü etkiliyor, amd bu konularda daha iyi diye biliyorum sence amd için 5050yi seçmeye değer mi normalde amdye yakındım ama 5060 ve 5050 arasındaki farkı biraz daha araştırınca kararsız kaldım yine. İki işlemci arasında bu konularda çok fark var mı hangisini seçmeliyim? ısınma ve batarya şikayetleri görmüştüm intel işlemcilerde bu laptopta nasıl

ek olarak ryzen 7'nin muadili i7 olmaz mı, i5 nasıl olur
CPU'larda sadece i5-i7'ye bakılmaz. Intel işlemci daha fazla ısı üretir evet. Fakat performans olarak fazlasıyla gücünü hissedersin. Bataryayı, devasa etkilemiyor. Normal kullanımda 4-5 saat ekran süresi verir. 5060 almak varken 5050 almak mantıksız.

Geri