link açılmıyo
açılan yerin uygulama içindeki yeri tarayıcı ile aç diyip onun linkini atman lazım yapabilirsen yap istersenBende açılıyor aslında gözükmüyor burada ama İnstagram’ı ziyaret et diyince ancak zaten stock bitmiş
açılan yerin uygulama içindeki yeri tarayıcı ile aç diyip onun linkini atman lazım yapabilirsen yap istersen
stoklar zaman zaman geliyor.
Hocam öncelikle ben admin değilim@cornlov admin ketenpereye geldik pro diye aldık düz beyaz olanmış işlemcisi hz'i falan günlük birinin anlayacağı farklar var mı iade edip beklemeye değer mi?
aj159 düz model P/pro yokHocam öncelikle ben admin değilim
Normal bir kullanıcı farkları anlayamaz.
159p mi yoksa 159 olanı mı almışsınız?
stok bitmiş di mi daha alınmıyorHocam öncelikle ben admin değilim
Normal bir kullanıcı farkları anlayamaz.
159p mi yoksa 159 olanı mı almışsınız?
aj159: Dock ile geliyor
Aj159p:şarj istasyonu ve içine harici dock ile geliyor.
AJ159 pro: şarj istasyonuna gömülü dahili dock ile geliyor.
Diğer farklara konunun ilk sayfasındaki tablodan göz atabilirsiniz
Hocam açık konuşayım düz model ne kadara düşüyor onu şuan hatırlamıyorum.aj159 düz model P/pro yok
admini konu sahibi anlamında dedim yanlış anlaşılmış![]()
510 küsür falan bende şuan deathadder v2 var bundan daha mı iyidir yok eşit mi?Hocam açık konuşayım düz model ne kadara düşüyor onu şuan hatırlamıyorum.
Yurtiçi veya yurtdışında bu fiyata bu fare olduğunu sanmıyorum.
Hiç yoktan iyidir. Şarj edeceğiniz zaman kablo ile edeceksiniz sadece. Bence aşırı bi fark yok. 8000 polling rate olayına gelirsek, zaten çoğu kişi kullan(a)mıyor çünkü çok iyi işlemci olması lazım. Mesela ben 1000 polling ratede kullanıyorum. Kısaca devasa bi fark var diyemem, ihtiyaca göre modeller şekilleniyor. Çoğu kişi bu indirimi alamıyor bile. İyi tarafından bakmak lazım
Çark döndükten sonra çarkı kapat,stok bitmiş di mi daha alınmıyor
ama yine de android cihazda zaten temu kullanan birisi için aynı cihazda nasıl yapılacağını anlatır mısın dün annemin iosta yaptım 20 tane 35tllik kupon verdi yaw.
Kısmen eşitler bence.510 küsür falan bende şuan deathadder v2 var bundan daha mı iyidir yok eşit mi?
aj159 iyi mi şimdi kötü mousedan iyidir herhalde.aj159
MCU olarak sanırsam razer bir tık daha iyi onun dışında aynılarÇark döndükten sonra çarkı kapat,
Sayfadaki fareye tıklamayı dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısmen eşitler bence.
AJ159'ı 500 liraya aldığınızı Ve razerin 4k civarında olduğunu unutmayın
Sizin yerinizde olsam aj159 kullanır. Razeri satardım![]()