Neler Yeni

Son bisiklet konusu.

şahin doğan

80+ Platinum
Birine bisiklet öneriyorum ve ikimizin de bisiklet boyundan bi haber olduğumuzdan dolayı buraya bir kaç kez sordum ama bir çok alternatif çıkınca bir kaç farklı konu açmış oldum.
Şu an aklımıza takılan sadece boy, bisiklet önerisi değil.
Alacak kişi ortalama 175 boyunda, bisiklette önemli olan konulardan birisi ise iç bacak ölçüsüymüş, o da 77 CM miş. 16 Kadronun uzun vadede küçük geleceğini düşündüğümüzden 16 kadroyu eledik. Elimizde 18 kadro bisiklet var ama aynı fiyata bir tık daha iyi bir model daha var ama o modelin kadro boyu 20. 28 Jant 18 veya 20 kadro düşünüyoruz şu an. Alacağı bisiklet treking bisikleti olarak geçiyor. Sizce 18 kadro mu alınmalı yoksa 20" kadro mu? 20" de disk fren var, aktarıcıları vs bir tık daha iyi diye o aklını karıştırıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
reis git çarşıya alacağım ayana otur bir iki aklında ne kadar boy ölçü varsa git bak gel internetten alıyorsun sanırım al ya, çok taktın boy mevzusunu o kadar önemli değil.

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis git çarşıya alacağım ayana otur bir iki aklında ne kadar boy ölçü varsa git bak gel internetten alıyorsun sanırım al ya, çok taktın boy mevzusunu o kadar önemli değil.
Ben alsam bakarım da alacak kişi köy tarzı bir yerde sayılır. Etrafta bisiklet satan yer yok, en yakın yer 40-45 KM.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Ben alsam bakarım da alacak kişi köy tarzı bir yerde sayılır. Etrafta bisiklet satan yer yok, en yakın yer 40-45 KM.
reis 170 boyla her bisikleti sürdüm inan profosyonel değilsen takma fazla, 18 kadro alsın arkadaş tam olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,647
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom