6700xt ekran kartım öldü mü ?

Hortyes

80+
Reaksiyon skoru
28
Black desert online oyuncusuyum sürekli oyun arka planda acık neyse gelelim soruna mesela oyun acık iken 8k video YouTube den açtım aradan 10... 15 saniye geçti pat bilgisayar kapandı yeniden başladı
bunu sadece 8k video da yapmıyor mesela discord da herhangi bir yayına girdiğimde de yapıyor ama arkada bdo acık iken ekran kartını değiştirdim sorun kalmadı format attım tekrar 6700xt yi taktım sorun halen devam ediyor birde bazen uygulamalarda kesilme oluyor şu şekil anlatayım ekranda tarayıcı acık geziniyorsun diğer sayfaya geçtin ama ekranın yarısı geçmiş diğer yarısı hiç değişmemiş arada bir bu sorunda oluyor sizce sorun nedir çözümü var mı yoksa 6700xt elveda mı ?

8k video izleme

Psu ölü olabilir psu modeli ney

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Black desert online oyuncusuyum sürekli oyun arka planda acık neyse gelelim soruna mesela oyun acık iken 8k video YouTube den açtım aradan 10... 15 saniye geçti pat bilgisayar kapandı yeniden başladı
bunu sadece 8k video da yapmıyor mesela discord da herhangi bir yayına girdiğimde de yapıyor ama arkada bdo acık iken ekran kartını değiştirdim sorun kalmadı format attım tekrar 6700xt yi taktım sorun halen devam ediyor birde bazen uygulamalarda kesilme oluyor şu şekil anlatayım ekranda tarayıcı acık geziniyorsun diğer sayfaya geçtin ama ekranın yarısı geçmiş diğer yarısı hiç değişmemiş arada bir bu sorunda oluyor sizce sorun nedir çözümü var mı yoksa 6700xt elveda mı ?
kanka psu yetmiyor olabilir psu bilgilerini atarmısın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
driverları ddu ile silip tekrar yüklemeyi denediniz mi ? düşük bi ihtimal de olsa fazla yük bindirdiyseniz kart zarar görmüş olabilir. 2019da çok eski bi pcde lol oynuyordum 30fps anca veriyordu normal oyunda. aram giremiyordum çok zorlanıyor diye. bir kere gireyim nolcak dedim ryze aldım birden pc kapandı ekran kartı ve anakart yanmıştı :D

Psu ölü olabilir psu modeli ney
650w olması lazım da modeline bakamıyorum çıkarmam gerekiyor ama psu da fan sesi var sanki bir şey çarpıyormuş gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

650w olması lazım da modeline bakamıyorum çıkarmam gerekiyor ama psu da fan sesi var sanki bir şey çarpıyormuş gibi
Yedek psu olacak 850w luk onu deniyeyim belki çözülür

Dene bir

modelini söylerseniz yardımcı olabilirim

modelini söylerseniz yardımcı olabilirim

sharkon 650w psu​

2070super takınca problem yok ama 6700xt de sorun var psu değiştiremedim ara kabloları eksik

sharkon 650w psu​

2070super takınca problem yok ama 6700xt de sorun var psu değiştiremedim ara kabloları eksik
Bu sistemi 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bu sorun çıkana kadar

Son düzenleme:

sharkon 650w psu​

Bu sistemi 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bu sorun çıkana kadar
12v den kaç w veriyor

12v den kaç w veriyor
Psu değiştirdim 700w taktım sorun aynı şekilde devam ediyor en belirgin kapanma şekli bdo acık iken 8k video yu tam ekran acmak sonra donuyor ve kapanıyor pc performans testi yapıyorum zorluyorum pc yi o zaman kapanmıyor mesela anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,865
Son üye
Furkan Uluğbey
Geri