ikinci el için pahalı gibi geldi ama emin olamadim.
aşırı pahalı 5 kuruş vermem. ayriyeten bunu bu fiyata satmaya çalışana yağmurlu günde su verme kardom
bu güzel kardom sistem olarak fiyatını hak ediyor.
evet hocamSistemi oyun için mi alıyorsunuz?
diğer attığım 2 sisteme bakabilir misiniz hangisi daha iyi olur oyun için acabaSistemi oyun için mi alıyorsunuz?
birde yapabilirsen bütçe çıkarsa işlemcyi r7 9800x3d yaparsan tadından yenmez.
bütçe çıkar ama o kadar fark yaratır mı sence birde ram falan da eklemem gerekeceği için 56-57 olur değer mi öylebirde yapabilirsen bütçe çıkarsa işlemcyi r7 9800x3d yaparsan tadından yenmez.
kardo direkt işlemci performans videolarına bak eğer bir daha pc alacak olursam direkt x3d işlemci alacağım oyunlarda ki akıcılığı özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda beni benden alıyor ve benim için değer kardo o fiatı hak ediyor.bütçe çıkar ama o kadar fark yaratır mı sence birde ram falan da eklemem gerekeceği için 56-57 olur değer mi öyle
Oyun oynayan birisi için 7800x3d daha mantıklı 9800x3d oyun için f/p değilbütçe çıkar ama o kadar fark yaratır mı sence birde ram falan da eklemem gerekeceği için 56-57 olur değer mi öyle
Yükseltme seçeneğinde fiyat farkı yok denecek kadar az şimdi baktım 9800x3d eklemeniz daha mantıklı oluyor bu fiyat farkınaOyun oynayan birisi için 7800x3d daha mantıklı 9800x3d oyun için f/p değil