Hangi gamepower kulaklık

Reaksiyon skoru
11
İyi forumlar,kulaklık almayı planlıyorum ama 4 model arasında kaldım modeller ;

Gamepower Kyruse Pro Hi-Fi 7.1​

Gamepower Kyruse 7.1​

Gamepower Fujin 7.1​

Gamepower Fujin Pro 7.1 Hi-Fi​

hangisini tercih etmeliyim , aralarındaki farklar ne , gamepower kulaklık modellerinde normal ve prolar arasındaki farklar neler ve 200 tl fiyat farkını prolar hak ediyormu?
şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim.

ürünlerin linkleri;
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...uncu-kulakligi-fiyati,444984439.html---kyruse pro
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-fujin-pro-7-1-hi-fi-rgb-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-
fiyati,443237745.html ----- fujin pro

kanka bugün elime fujin pro geçti, kulaklık çalışıyor sıkıntı yok iyi hoş ama yazılımı kurunca pcde kulaklığı görmüyor

hocam bence

Gamepower Kyruse Pro Hi-Fi 7.1​

deneme fırsatım oldu detaylı incelemedim ancak oyun performansı falan iyi rahat yani

Cevaplarınız için teşekkürler beyler 20 martta fujin pro aldım bir sıkıntıyla karşılaşmadım hi-fi olmasıda gayet iyi oldu iyi forumlar.

Cevaplarınız için teşekkürler beyler 20 martta fujin pro aldım bir sıkıntıyla karşılaşmadım hi-fi olmasıda gayet iyi oldu iyi forumlar.
O tarihte aralarinda sadece 200 tl mi fiyat farki vardı 😱 şuanda düz versiyon 1600-1700 pro ise 6700-6800

O tarihte aralarinda sadece 200 tl mi fiyat farki vardı 😱 şuanda düz versiyon 1600-1700 pro ise 6700-6800
Yok artık iyice cozuttu bunlar 😂 7k verecem bir de gamepower alacam ahslsmxls hem de kablolu.
Onun satın alınması için öyle bir ayak sesi vermesi lazım ki wall hackten daha doğru tespit edecek düzeyde olması lazım.
Gerçi alan var demek ki adam o fiyata koymuş 🤷‍♂️

• Beğen
Reaksiyonlar: Saki
Yok artık iyice cozuttu bunlar 😂 7k verecem bir de gamepower alacam ahslsmxls hem de kablolu.
Onun satın alınması için öyle bir ayak sesi vermesi lazım ki wall hackten daha doğru tespit edecek düzeyde olması lazım.
Gerçi alan var demek ki adam o fiyata koymuş 🤷‍♂️
Knk 2 gündür kulaklık arastiriyom hala bi sonuca ulasamadim. Havit i onerende var hic alma rezalet diyen de. Fp, tasirimi güzel, uygun yollu ne alabilirim yaa, fujin ile kyrus modelleri cikti ama emin olamadim pek

Knk 2 gündür kulaklık arastiriyom hala bi sonuca ulasamadim. Havit i onerende var hic alma rezalet diyen de. Fp, tasirimi güzel, uygun yollu ne alabilirim yaa, fujin ile kyrus modelleri cikti ama emin olamadim pek
Bütçeni belirterek konu aç dostum. Ben anlamıyorum kulaklık ses işinden malesef yardımcı olamayacağım

Geri