yeni call of duty leri torrent indiremesinHerkese merhaba başlıktaki gibi artık fps oyunlarından sıkıldım çocukluğuma geri dönmek istiyorum . COD bütün serilerini indirmek için ne yapmalıyım. Nereden indirebilirim. Yada cod gibi oyun önerisi olan varmı sistemim sağlam.
Özele gel kralben daha önce yazmıştım başka bir konuda hesaba ceza attılar, şimdi yazsam gene aynı şey olacak![]()
Bulamadım harfmişler hala duruyor mu ciddencrackli olan bütün oyunları var harddiskte zamanında hep yedekledimnetten ismini yazıp full indir şeklinde aratırsan bulursun
Hepsini indiremessin 2018'den önceki Cod oyunlarını indirebilirsin sadeceHerkese merhaba başlıktaki gibi artık fps oyunlarından sıkıldım çocukluğuma geri dönmek istiyorum . COD bütün serilerini indirmek için ne yapmalıyım. Nereden indirebilirim. Yada cod gibi oyun önerisi olan varmı sistemim sağlam.
Bana black opsa kadar olsa yeter fps oyunları hileden geçilmiyor artık 50-60k kök sistem dizdik oynamak için ama 300₺ hile sistemi çöp ediyorHepsini indiremessin 2018'den önceki Cod oyunlarını indirebilirsin sadece
( cod bo1, Cod bo2, Cod bo3 ) onları indirirsin sıkıntı yokBana black opsa kadar olsa yeter fps oyunları hileden geçilmiyor artık 50-60k kök sistem dizdik oynamak için ama 300₺ hile sistemi çöp ediyor
attım özeldenÖzele gel kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım harfmişler hala duruyor mu cidden
Kral nası olcak o iş tarayıcıda bulamadım hata veriyo hep cod1 cod 2 yüklemek istiyom nasıl yapabilirim?( cod bo1, Cod bo2, Cod bo3 ) onları indirirsin sıkıntı yok