stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
mouselarda çok oluyor siyahı ile beyzının kaplaması farklı oluyorYahu hocam renk farkından kalite farkı nasıl farketsin. Hangi üründe böyle bir şey gördünüz garip![]()
mouselarda çok oluyor siyahı ile beyzının kaplaması farklı oluyorYahu hocam renk farkından kalite farkı nasıl farketsin. Hangi üründe böyle bir şey gördünüz garip![]()
Kaplaması değil boya kalitesi değişiyor. O yüzden farklı geliyor.mouselarda çok oluyor siyahı ile beyzının kaplaması farklı oluyor
boyadanda olabilir ama pürüzsüzlük farkı oluyorBenim üründe teslim edildi şimdi heyecanla denemek için eve koşuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaplaması değil boya kalitesi değişiyor. O yüzden farklı geliyor.
Nasil durumİlk izlenim : malzemesi kötü
Bana X Y A B tuşlarının basım hissiyatı kötü geldi onun dışında fiyatada bakarak okey bence.İlk izlenim : malzemesi kötü
Kesinlikle o tuşların basımı çok kötü. Bumperlarda çok güzel sayılmaz. Malzemeden kısıp TMR koymuşlar.Bana X Y A B tuşlarının basım hissiyatı kötü geldi onun dışında fiyatada bakarak okey bence.
Evet bende hayal kırıklığına uğradım biraz. Fakat bu fiyatta çakma ds4 almaktansa çok daha iyi bir opsiyon bence.Kesinlikle o tuşların basımı çok kötü. Bumperlarda çok güzel sayılmaz. Malzemeden kısıp TMR koymuşlar.
O konuda kesinlikle öyle 1000tl ye kadar en mantıklısı.Evet bende hayal kırıklığına uğradım biraz. Fakat bu fiyatta çakma ds4 almaktansa çok daha iyi bir opsiyon bence.
Hocam inceleme yazısı yazdınız mı ?Stoğu geldi.
Daha 1 gündür kullanıyorum detaylı inceleme yapmadım. Konuda ilk bakışları var. https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamepad-incelemesi-30_-vergi-haric.1090517/#post-9789113Hocam inceleme yazısı yazdınız mı ?