Neler Yeni

İşlemciyi soğutucu takmadan çalıştırsam sorun olur mu?

Yıldırımruya

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
115
Yeni parçalar aldım 2 3 ay sonra kullanacağım ama 14 haftayı geçmeden parçaları takıp çalışıyor mu diye test etmem gerek(bozuk parça gelirse iade etmek için). Soğutucumu takması çok zahmet veriyor şuan onunla uğraşmak istemiyorum.Sadece açılıyor mu diye bakmak için soğutucu hariç parçaları takıp Windows ana ekrana girip geri kapatsam sorun çıkar mı?

Montajı yapmadan nasıl windows kurdun açılmadan geri kapanır muhtemelen en azından macun sürmeden soğutucu bloğu işlemcinin üzerine koy açıkta kalmasın işlemci

Genede uzerinde bile dursa olabilir yani ve işlemci çabuk bozulan bir parca değil ram de öyle

Windows açılana kadar büyük ihtimalle kapanır. Soğuk metal bir şey tutarsan kapanmaz.

Montajı yapmadan nasıl windows kurdun açılmadan geri kapanır muhtemelen en azından macun sürmeden soğutucu bloğu işlemcinin üzerine koy açıkta kalmasın işlemci
Hocam daha parçalar elime gelmedi bayramdan dolayı gecikme var galiba.Anakart işlemci ve ram aldım Windows ssdde kurulu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windowsa kadar giremeyebilir biosa girsin kâfidir
Windows açılana kadar büyük ihtimalle kapanır. Soğuk metal bir şey tutarsan kapanmaz.
Görüntü alsam yeterli de sıcaklıktan dolayı kapanınca bişey olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,357
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri