Hocam yani imkansızı istiyorsunuz bu bütçede max honor pad 9 veya 2.el s9 fe falan olur. İsterseniz 2.el ipad 9 da gelir.Kardesim için tablet arıyorum 8k ya kadar cıkarım pubg oynuyor coğunlukla kasmadan donmadan güzeş fps verecek bir tablet ek olarakda filmdir ders calısma içinde kullanıcak kalem vs de olursa cok fp olur
Kaç hz o hocamBütçe hiç artmıyorsa A9+ 128GB.
Kalem vs olmasada olur hocam oyun kasmasın güzelde ekran olsun sen olsan ne alırdın bu bütcedeHocam yani imkansızı istiyorsunuz bu bütçede max honor pad 9 veya 2.el s9 fe falan olur. İsterseniz 2.el ipad 9 da gelir.
90.Kaç hz o hocam
6.7k fiyatı var siz olsanız bunu mu alırdınız 8 e kadar bütcem var
Kardesim için tablet arıyorum 8k ya kadar cıkarım pubg oynuyor coğunlukla kasmadan donmadan güzeş fps verecek bir tablet ek olarakda filmdir ders calısma içinde kullanıcak kalem vs de olursa cok fp olur
Göz atılabilirKardesim için tablet arıyorum 8k ya kadar cıkarım pubg oynuyor coğunlukla kasmadan donmadan güzeş fps verecek bir tablet ek olarakda filmdir ders calısma içinde kullanıcak kalem vs de olursa cok fp olur
Pubg kaç fps oynatır hocam bide kalem desteği var mı1000 daha koyup Honor Pad 9 alın
bilgim yok. Kalem yokPubg kaç fps oynatır hocam bide kalem desteği var mı