Yardım Gaming gen para iadesi yapar mı sizce ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
417
Beyler 14 günlük iade hakkım dolmadı daha. Klavyeyi yarın gaming gene gönderecem. İqunix ez63 almıştım. Yazılımsal olarak yaşadığım birçok sorunu bir kağıda yazıp kutusunun içine koydum. Ürün tertemiz. Teknik servise gidecekmiş ve 14 gün içinde onlar karar verecekmiş. Sizce para iadesi yaparlar mı ?

Ne gibi sorunlar yaşadın ben de almayı düşünüyordum
Yazılımı leş sakın alayim deme. Ara sıra bütün ayarlar kendi kendine resetleniyor. Bir de tuş hassasiyeti yaptıktan sonra bazı tuşlar o hassasiyette çalışmıyor. Fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor sonra tekrar bozuluyor.

d tuşu çalışmayan m1w gönderdim değişim talep etmiştim, kağıda bakmaya tenezzül bile etmemişler , klavyede sorun olmadığını ve buna dair video çektiklerini yazzmışlar , klavye geldi ve hiç çalışmıyor pzt ben de tekrar göndereceğim , o yüzden bu yeni markalarda iade almıyo olabilirler

İlginç bayadır takip ediyodum bu kadar kaotik bi sorun yaşayan kimseyi görmemiştim belki sorun senin klavyene özeldir sadece değişim neden istemiyorsun

d tuşu çalışmayan m1w gönderdim değişim talep etmiştim, kağıda bakmaya tenezzül bile etmemişler , klavyede sorun olmadığını ve buna dair video çektiklerini yazzmışlar , klavye geldi ve hiç çalışmıyor pzt ben de tekrar göndereceğim , o yüzden bu yeni markalarda iade almıyo olabilirler
hocam 14 günü geçmiş miydi sizinki ?

hocam yazılımdan almıyorlar
Inca nın fare yazılımı rezaletti iade almadılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,400
Üyeler
187,503
Son üye
sevda34