Alraplox
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Arkadaşları 12. sınıfım yksye hazırlanıyorum lisede özelde okuyorum ve hocaların çoğu cok ilgisiz ilk dönem her gün okula gidiyordum fakat hocaların coğu ders bile işlemiyor öğretmen masasına geçip telefona bakıyolar yada pcden işlerini yapıyolar bu yüzden sınıfın coğu gelmiyor (sınıf 17 kişi) neyse ilk dönem sabrettim her gün gittim ama 2. dönem artık baymaya başladı sadece kimya hocamız ders işliyor ve 2 saat icin gidip kalan dersler boş boş durmak cok rahatsız etmeye başladı o yüzden sadece pazartesi salı gidiyodum (kimya var diye) ailemde rahatsız oluyordu okulu anlatıncada bana kızıyodu gelmeyenler gelmesin sen git diyip kızıyodu 1 2 ay böyle devam etti bu ama son 1 aydır falan sürekli hocalar pederi arayıp okula gelsin diye çağırıyor bende gitmeyince peder bana kızıyor bugünde gittim ve öğleden sonraki derslerin hocaları ders işlemediği için pederi aradım okuldan alması için (kendim dönem cok zor ya otostop cekicem yada 1.5 saat falan yürüceğim dolmuş falan geçmiyor) aradım geldi peder rehberlikçi pederle az konusalım diye odasına çağırdı dedi her gün ders işliyoruz (yalan) neden gelmiyor falan filan öğleden sonrada mat ve biyoloji var ama matcı okulu tamamen boşlamış anasınıfı öğretmenliği okumuş ve atanmak için çalışıyor biyocu da konuları bitirdiği için eski konuları tekrar ediyor ondan dolayı eve gidip evde kendim çalışmam lazım işte rehberlikçi anlatıyor pederi bana karsı dolduruyor yanındayım bende pederin yüzüme baka baka yalan söylüyor işte öyle böyle cıktık okuldan arabada gidiyoz peder full tilt araba sürüyo bıraktı beni işte suan evdeyim gelince nasıl ikna edeceğim okul konusunda çünkü okulda hiçbir şey yapmadan boş beleş gürültü içinde soru cözmek cok zor evde daha rahat calısıyorum bunu pedere bi türlü anlatamadım varmı bi tavsiyeniz pederi ikna edecek