Fifa 60hz de kalıyor

iKaosS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
71
tulpar t6 var 165hz ekranı 165hz yapamıyorum vsync fln açık değil neden değiştiremiyorum.

Son düzenleme:
Gelişmiş görüntü ayarlarından arttır hz yi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc demi yoksa fifadami olmuyor
fifada

bilgisayarın çözünürlüğüyle oyunun çözünürlüğü farklıysa olmuş olabilir ordan hzi 165 seç
yok hocam 1920:1080 ikiside 60hz kilitli değiştiremiyorum. bilgisayarın ana çözürlüğü 1920.1200 normalde ama

tulpar t6 var 165hz ekranı 165hz yapamıyorum vsync fln açık değil neden değiştiremiyorum.
1744135185104.png

burda yenileme hızı 60 yükseltemiyorum.

Son düzenleme:
yok hocam yemiyo ekran 165hz oldugu için oyunda en fazla 144 destekliyorr vermiyo bu yüzden hz seçeneklerinde 144 de yok.
Bilgisayarin ekran ayarlarından gelişmiş ayarlara girip bağdaştırıcı seçeneklerinden tüm modları görüntüle sekmesi olmasi lazim orda ekraninin tum hz modlari ve çözünürlük ayarlari var deneyebilir misin?ayrica oyunu penceresiz tam ekran olarak çalıştırmayı deneyin

Bilgisayarin ekran ayarlarından gelişmiş ayarlara girip bağdaştırıcı seçeneklerinden tüm modları görüntüle sekmesi olmasi lazim orda ekraninin tum hz modlari ve çözünürlük ayarlari var deneyebilir misin?ayrica oyunu penceresiz tam ekran olarak çalıştırmayı deneyin
kanka laptopta öyle ayar yok bulamadım

Geri