Yurt dışından 2 tane telefon getirilebilirmi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
merhaba 25 nisanda kıbrısa tatile gideceğim şuanda birtane 13 üm var ama yurtdışı 15 promax alacağım gelişte sıkıntı yaşarmıyım 2.el olacak ikiside açık kutu sonuçta 2. telefona el koyuyorlar diye gördüm doğrumudur

Getirilir de 13 den geçmek mantıksız

13 de yurtdışı 16 proyada geçme ihtimalim var ondan dolayı bakacağım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

w

ayrıca elimdeki cihaz toplama cıktı türkiyeden aldım 🙂
Hocam yazınızı ben anlamadım. 2 tane telefon demişsiniz de burda 15 Pro Max var sadece. 16 Pro'damı getireceksiniz?

Evet el koyuyorlar benim başıma geldi sonra 1800tl civarı gümrük vergisi ödeyip aldım ki bu 6 6 ay önce oldu

ikisinden birini ya 15 promax yada 16 pro ordan kesin bitane alacağım 2 telefon olacak yanımda umarım getirebilirim
Vergi ile getirilir yoksa getiremessiniz. S25 Ultra düşünmezmisiniz?

ikisinden birini ya 15 promax yada 16 pro ordan kesin bitane alacağım 2 telefon olacak yanımda umarım getirebilirim
bazı makalelerde gümrük vergisi ödense dahi verilmeyeceği yazıyordu kafam karışık telefonsuz gitsem ordan alsam sıkıntı olurmuki tek telefon olacak sonuçta

Vergi ile getirilir yoksa getiremessiniz. S25 Ultra düşünmezmisiniz?
ilk telefonumdan beri iphone kullanıcısıyım 5 le başladım androide geçeceğimi sanmıyorum

bazı makalelerde gümrük vergisi ödense dahi verilmeyeceği yazıyordu kafam karışık telefonsuz gitsem ordan alsam sıkıntı olurmuki tek telefon olacak sonuçta

ilk telefonumdan beri iphone kullanıcısıyım 5 le başladım androide geçeceğimi sanmıyorum
S25 Ultra daha iyi çünkü, Fiyatta ucuz olunca 16 Pro tavsiye etmem

şu telefona el koyma işi kafamı karıştırıyor oraya telefonsuzda gidemem biraz sıkıntı bazı yerlerde vergi ödesenizde vermiyorlar yazmışlar
Öyle bir şey mi varmış

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,900
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets