Yurt dışından 2 tane telefon getirilebilirmi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İphone 11 ile yurt dışında gittim 16 pro alıp döndüm. 16 proyu cebimde 11i ise sırt çantamda rahatlıkla soktum ve kimse bir şey demedi sorgulamadı.
bu uçağa binmeden önce üst düzey güvenlikten geçiyorsunuz ya orda üst araması yapınca bulurlarsa falan bir sıkıntı yaparlarmı

bu uçağa binmeden önce üst düzey güvenlikten geçiyorsunuz ya orda üst araması yapınca bulurlarsa falan bir sıkıntı yaparlarmı
Hocam ben gineden geldim mart 11de orada uçağa binerken üstümü aramadılar istanbula inip ankaraya aktarma yaptım ankara çıkışta gümrükten geçerkende kimse durdurmadı sorun olacağını düşünmüyorum tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dönüş uçağoö 20.40da

benim 13 de yurtdışı olunca imei sprguşaması yaparlarsa ikitane getirdim sanabilirler

Alıntıyı görüntüle
ek olarak kapalı kutu getirmeyeceğini düşündüğüm için bir şey olmaz bunun amacı yurt dışından ticaret amaçlı getirip satış yapmamaları için

Hocam ben gineden geldim mart 11de orada uçağa binerken üstümü aramadılar istanbula inip ankaraya aktarma yaptım ankara çıkışta gümrükten geçerkende kimse durdurmadı sorun olacağını düşünmüyorum tekrardan

ek olarak kapalı kutu getirmeyeceğini düşündüğüm için bir şey olmaz bunun amacı yurt dışından ticaret amaçlı getirip satış yapmamaları için
tamamdır sağolun

senin 11 cihazın yurtdışımıudı benim 13 yurtdışı onu bırakıp yurtiçi bir cihazla gidiş yapmayk düşünüyorum

tamamdır sağolun

senin 11 cihazın yurtdışımıudı benim 13 yurtdışı onu bırakıp yurtiçi bir cihazla gidiş yapmayk düşünüyorum
11 türkiyeden alınmıştı 16 yurt dışı

2. el 6/6 s al evde kalsın 13 orda 15pm yada 16 pro aldıktan sonra 6s i de artık çöpemi atarsın denize mi orası sana bağlı

bu arada 15 pm ne kadara geliyor
256 gb pil 90 nokta hatasız 30 a alıcam ben kuzenimden sıfırları kıbrısta 50-55 arası 55 e de zaten 16 pm var

11 türkiyeden alınmıştı 16 yurt dışı
gümrüğe sordum faturasıyla beyan ediceksin 20 euro ödeme yaptıktan sonra sıkıntı yok dedi 2.el cihaz da nasıl olucak anlamadım

Son düzenleme:
Evet el koyuyorlar benim başıma geldi sonra 1800tl civarı gümrük vergisi ödeyip aldım ki bu 6 6 ay önce oldu
Kaç telefon getiriyordun. ve ne vergisi kestiler?
ahaha gidiş dönüş adana zaten kuzenimde bir adet kendi telefonu 2 adet 16 pro max getirdi vergi almışlwrdı
Hangilerinden vergi almışlardı. Ve ne kadar almışlardı?
256 gb pil 90 nokta hatasız 30 a alıcam ben kuzenimden sıfırları kıbrısta 50-55 arası 55 e de zaten 16 pm var

gümrüğe sordum faturasıyla beyan ediceksin 20 euro ödeme yaptıktan sonra sıkıntı yok dedi 2.el cihaz da nasıl olucak anlamadım
Normalde kanunlara göre her yolcu üç yılda bir olmak şartıyla bir fazladan telefon yurtdışından getirebilir. Ve herhangi bir vergi ödemesine gerek yoktur. 20 Euro ödeme ne alaka ve ne vergisi?

Normalde kanunlara göre her yolcu üç yılda bir olmak şartıyla bir fazladan telefon yurtdışından getirebilir. Ve herhangi bir vergi ödemesine gerek yoktur. 20 Euro ödeme ne alaka ve ne vergisi?
o 2 tane sıfır kutuyla girmişti ondan dolatı büyük ihtimalle ben 1 tane getireceğim kendi telefonum hariç oda büyük ihtimal kapalı kutu olmayacak umarım sıkıntı olmaz

sıkıntı olurmu sence

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,126
Üyeler
174,824
Son üye