merhaba 25 nisanda kıbrısa tatile gideceğim şuanda birtane 13 üm var ama yurtdışı 15 promax alacağım gelişte sıkıntı yaşarmıyım 2.el olacak ikiside açık kutu sonuçta 2. telefona el koyuyorlar diye gördüm doğrumudur
13 de yurtdışı 16 proyada geçme ihtimalim var ondan dolayı bakacağım biGetirilir de 13 den geçmek mantıksız
ayrıca elimdeki cihaz toplama cıktı türkiyeden aldımGetirilir de 13 den geçmek mantıksız
Hocam yazınızı ben anlamadım. 2 tane telefon demişsiniz de burda 15 Pro Max var sadece. 16 Pro'damı getireceksiniz?13 de yurtdışı 16 proyada geçme ihtimalim var ondan dolayı bakacağım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
w
ayrıca elimdeki cihaz toplama cıktı türkiyeden aldım![]()
ikisinden birini ya 15 promax yada 16 pro ordan kesin bitane alacağım 2 telefon olacak yanımda umarım getirebilirimHocam yazınızı ben anlamadım. 2 tane telefon demişsiniz de burda 15 Pro Max var sadece. 16 Pro'damı getireceksiniz?
Vergi ile getirilir yoksa getiremessiniz. S25 Ultra düşünmezmisiniz?ikisinden birini ya 15 promax yada 16 pro ordan kesin bitane alacağım 2 telefon olacak yanımda umarım getirebilirim
bazı makalelerde gümrük vergisi ödense dahi verilmeyeceği yazıyordu kafam karışık telefonsuz gitsem ordan alsam sıkıntı olurmuki tek telefon olacak sonuçtaikisinden birini ya 15 promax yada 16 pro ordan kesin bitane alacağım 2 telefon olacak yanımda umarım getirebilirim
ilk telefonumdan beri iphone kullanıcısıyım 5 le başladım androide geçeceğimi sanmıyorumVergi ile getirilir yoksa getiremessiniz. S25 Ultra düşünmezmisiniz?
S25 Ultra daha iyi çünkü, Fiyatta ucuz olunca 16 Pro tavsiye etmembazı makalelerde gümrük vergisi ödense dahi verilmeyeceği yazıyordu kafam karışık telefonsuz gitsem ordan alsam sıkıntı olurmuki tek telefon olacak sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk telefonumdan beri iphone kullanıcısıyım 5 le başladım androide geçeceğimi sanmıyorum
android aklıma yatmıyor yaS25 Ultra daha iyi çünkü, Fiyatta ucuz olunca 16 Pro tavsiye etmem
Önceden bende iPhone'cuydum da sonra'dan Android'ci oldum. Bir şans vermek gerekirandroid aklıma yatmıyor ya
şu telefona el koyma işi kafamı karıştırıyor oraya telefonsuzda gidemem biraz sıkıntı bazı yerlerde vergi ödesenizde vermiyorlar yazmışlarÖnceden bende iPhone'cuydum da sonra'dan Android'ci oldum. Bir şans vermek gerekir
Öyle bir şey mi varmışşu telefona el koyma işi kafamı karıştırıyor oraya telefonsuzda gidemem biraz sıkıntı bazı yerlerde vergi ödesenizde vermiyorlar yazmışlar