İkinci el 5k bandına pcler alınır mı?

ddr4 alıcaksan 5600 le kombola arc750 yı cok tatlı sıstem olur
hocam işlemcinin ikinci eli sanırım 3 k bandında ekran kartını da 3 k ya koyarsam 6 bin yapıyor anakart power supply ram falan derken gene 10 u bulur gibi geldi. biraz daha ucuz yollu bişey tercihim olabilir.

hocam işlemcinin ikinci eli sanırım 3 k bandında ekran kartını da 3 k ya koyarsam 6 bin yapıyor anakart power supply ram falan derken gene 10 u bulur gibi geldi. biraz daha ucuz yollu bişey tercihim olabilir.
bunları 10k ya toplaman mucıze gıbı bırsey olur

Güzel bir sistem toplayıp yazacağım.

bunları 10k ya toplaman mucıze gıbı bırsey olur
piyasaya çok hakim değilim maalesef ama iki türlüde o paralar biraz bütçe üstü o fiyatlara çıkarsam gözü karartırım b580 li bişey dizmeyi denerim ama maalesef şu ara çıkmaz kscghkhsdjklghsd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir sistem toplayıp yazacağım.
tamamdır hocam şimdiden teşekkürler

merhaba ikinci ilan hoşuma gitti tavsiye için teşekkür ederim. Acaba ikinci elde böyle bir sistemi parça parça toplasak daha da uyguna gelir mi
bir süre iş göreceğini tahmin ediyorum ama parça parça daha uyguna gelir mi meselesi bende de soru işareti vaktiniz varsa denemeye değer

bir süre iş göreceğini tahmin ediyorum ama parça parça daha uyguna gelir mi meselesi bende de soru işareti vaktiniz varsa denemeye değer
hocam teşekkür ediyorum toplarsam eğer buraya bi mesaj tarzı bir şey atıcam

hocam teşekkür ederim sistem gayet iyi beğendim kasa konusunda da belki uzay sistem gibi bir şey de yapabilirim ya da böyle fi tarihinden kalma eski bişeye de koyabilirim teşekkürler tavsiye için

bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım Ryzen 5 2600 yada Ryzen 5 3500 falan koysam ya da direk 1600 koysam bu 3 ü arasındaki fark ne kadar olur benim fps konusunda neyi etkiler

hocam teşekkür ediyorum toplarsam eğer buraya bi mesaj tarzı bir şey atıcam

hocam teşekkür ederim sistem gayet iyi beğendim kasa konusunda da belki uzay sistem gibi bir şey de yapabilirim ya da böyle fi tarihinden kalma eski bişeye de koyabilirim teşekkürler tavsiye için

bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım Ryzen 5 2600 yada Ryzen 5 3500 falan koysam ya da direk 1600 koysam bu 3 ü arasındaki fark ne kadar olur benim fps konusunda neyi etkiler
R5 3500 alma, 1600'ü boş ver. Amacımız 120 fps değil mi?

merhaba tabii ki öyle ama belki ilerde ekran kartı güncellemesi falan yaparım diye darboğaz olur mu emin olamadım
bu arada ütopyada şöyle bir şey buldum taksitle alınırsa nasıl olur ? fikrinizi alayım
i3 14100f

merhaba tabii ki öyle ama belki ilerde ekran kartı güncellemesi falan yaparım diye darboğaz olur mu emin olamadım
bu arada ütopyada şöyle bir şey buldum taksitle alınırsa nasıl olur ? fikrinizi alayım
i3 14100f
Kusura bakmayın yeni gördüm, açıkcası bu işlemciyi alacaksanız anakartta değişmeniz lazım. Ve pek sıcak bakmadım açıkcası.

Ucuza anakartı çözsen 1155 iyi bir sistem toplanabilir aslında, ayrıca o monitörü satıp direk yeni sistem alsan?
1155 mi kaldı hocam en fazla 3770K geliyor

i3 14100f
Anakart değişmesi lâzım. İşlemci de 4 çekirdek yine iş görür.
Bu arada "ütopya" demenize patladım hocam Allah affetsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri