- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
yanlış öneri yapan sensin. ve sonradan da inkar ediyorsun. haklı sebepBen mi ettirdim? Peki.
yanlış öneri yapan sensin. ve sonradan da inkar ediyorsun. haklı sebepBen mi ettirdim? Peki.
Sen haklısın sal beni dedim üstüne 2 mesaj attın, gidecek misin artık?yanlış öneri yapan sensin. ve sonradan da inkar ediyorsun. haklı sebep
sus dedim değil mi?yanlış öneri yapan sensin. ve sonradan da inkar ediyorsun. haklı sebep
sen yorum yapınca ben de yapıyorum ben saldım zaten.Sen haklısın sal beni dedim üstüne 2 mesaj attın, gidecek misin artık?
dostum bir daha başlayınca bir daha konuşurum. daha da yazmıyorumsus dedim değil mi?
Emre Zengin konuyu inceliyor şu an, umarım siler şu boş kavgamızı.sen yorum yapınca ben de yapıyorum ben saldım zaten.
dostum bir daha başlayınca bir daha konuşurum. daha da yazmıyorum
beyler bunla uğraşılmaz engel atın geçinsus dedim değil mi?
merhaba apu işlemci dediğiniz tam olarak ne oluyorsadece cs oynayacaksan işlemciyi apu seçebilirsin hem fiyat biraz daha düşer ekran kartı gerekmediği için
merhaba maalesef değilim ama teklifi başka değerlendiren arkadaşlar olabilirKonyada olsan h610m ,8 gb , 500w PSU i312100 512 gb m2 ssd var elimde. 6k ya bırakırdım.