T10X V2 aldık g.o. mu h.o mu?

Şuan 20 bin liralık paket var onu alırsanız cam tavan veya meridian ses sistemi ekleyemiyorsunuz galiba (%40 ötv oluyor). 20 binlik paket yerine cam tavan veya ses sistemi almak daha mantıklı.

O bütçede tercihim E 3008, SsangYong Torres EVX, Ionıq 5 veya Kıa EV3 olurdu muhtemelen ama H.O

elle tutulur bir sebep söyle neden tercih edilmeyeceğine dair
Kötü ses yalıtımı, 10 litre benzin yakması ve çin malı olması. Ayrıca Togg satın alırken kolaylıkta sağladığı için avantajlı. 900-1000 liraya 500km menzil yapabiliyorsun...

çevremde togg kullanıp öneren yok elektronik arıza makinesi olduğunu biliyorum. Aldıysanız güle güle kullanın ama vazgeçme gibi bir fikriniz olursa suv kategorisinde cherry tiggo8 pro max toggdan çok daha donanımlı ve konforlu bir araç. Cherry degerlendirebilirsiniz
Cherry emin ol Togg'dan daha fazla sorunlu bir araç. Teneke bir araba. Araba alacaksan ya Avrupa ya da Japon alacaksın. Çin arabası alınmaz.

Kötü ses yalıtımı, 10 litre benzin yakması ve çin malı olması. Ayrıca Togg satın alırken kolaylıkta sağladığı için avantajlı. 900-1000 liraya 500km menzil yapabiliyorsun...
8 Pro ile ortalama 3K kilometreye yakın uzun yol yaptım. TR otoban hız sınırları içerisinde ses yalıtımı bence başarılı. 10 LT doğru şehir içinde 10 LT altına pek düşmüyor, çinli olması bir dezavantaj değil, dolu dolu araba.

8 Pro ile ortalama 3K kilometreye yakın uzun yol yaptım TR otoban hız sınırları içerisinde ses yalıtımı bence başarılı. 10 LT doğru şehir içinde 10 LT altına pek düşmüyor, çinli olması bir dezavantaj değil, dolu dolu araba.
Ben Adana-pozantı arası git gel yaptım cam tavan kapalı olmasına rağmen rüzgar sesi alıyordu. Belki onda sıkıntı vardır bilemiyorum.

hocam hayırlı olsun , bence en mantıklısını yapmıssınız toggdaki sevmedigim yonler camlarda ve dokunmatik ekran sıkıntılı onun dısında bir sıkıntısına denk gelmedim yaklasık 1 yıldır bizde. bizde tesla model y de var fakat direksiyon olarak togg fark atıyor teslaya acayip hafif bir direksiyonu var. Tekerinize taş değmesin

hocam hayırlı olsun , bence en mantıklısını yapmıssınız toggdaki sevmedigim yonler camlarda ve dokunmatik ekran sıkıntılı onun dısında bir sıkıntısına denk gelmedim yaklasık 1 yıldır bizde. bizde tesla model y de var fakat direksiyon olarak togg fark atıyor teslaya acayip hafif bir direksiyonu var
İlk zamanlar aşırı sıkıntılıydı hocam. Ekran kararıyordu, navigasyon sürekli donuyordu. Baya geliştirdiler yazılımı. Zaten bence arabanın en büyük kusuru yazılımdı oda gelişmeyecek bir şey değil. 58 bin km yol yapmış birisi olarak T10F bekliyoruz kesinlikle parasının hakkını veriyor.

Ho hcm ben olsam tesla alırdım ama toggda harika bi araç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri