elle tutulur bir sebep söyle neden tercih edilmeyeceğine dairBaşka araçları belki anlardımda Togg yerine Cherry kesinlikle tercih edilmez.
elle tutulur bir sebep söyle neden tercih edilmeyeceğine dairBaşka araçları belki anlardımda Togg yerine Cherry kesinlikle tercih edilmez.
Aynı fiyata sıfır tiggo 7 pro alırdınızhocalarım sa,
şu kampanya ıvır zıvırıyla t10x v2 uzun menzil aldık hata mı ettik.
1.930.000 TL Paket fln dahil.
Çinli araba üreticileri bence fiyatına göre iyi ürün üretiyor ama şu model adı konusunda sınıfta kalıyorlar android telefon adı gibiAynı fiyata sıfır tiggo 7 pro alırdınız
Kötü ses yalıtımı, 10 litre benzin yakması ve çin malı olması. Ayrıca Togg satın alırken kolaylıkta sağladığı için avantajlı. 900-1000 liraya 500km menzil yapabiliyorsun...elle tutulur bir sebep söyle neden tercih edilmeyeceğine dair
Cherry emin ol Togg'dan daha fazla sorunlu bir araç. Teneke bir araba. Araba alacaksan ya Avrupa ya da Japon alacaksın. Çin arabası alınmaz.çevremde togg kullanıp öneren yok elektronik arıza makinesi olduğunu biliyorum. Aldıysanız güle güle kullanın ama vazgeçme gibi bir fikriniz olursa suv kategorisinde cherry tiggo8 pro max toggdan çok daha donanımlı ve konforlu bir araç. Cherry degerlendirebilirsiniz
8 Pro ile ortalama 3K kilometreye yakın uzun yol yaptım. TR otoban hız sınırları içerisinde ses yalıtımı bence başarılı. 10 LT doğru şehir içinde 10 LT altına pek düşmüyor, çinli olması bir dezavantaj değil, dolu dolu araba.Kötü ses yalıtımı, 10 litre benzin yakması ve çin malı olması. Ayrıca Togg satın alırken kolaylıkta sağladığı için avantajlı. 900-1000 liraya 500km menzil yapabiliyorsun...
Ben Adana-pozantı arası git gel yaptım cam tavan kapalı olmasına rağmen rüzgar sesi alıyordu. Belki onda sıkıntı vardır bilemiyorum.8 Pro ile ortalama 3K kilometreye yakın uzun yol yaptım TR otoban hız sınırları içerisinde ses yalıtımı bence başarılı. 10 LT doğru şehir içinde 10 LT altına pek düşmüyor, çinli olması bir dezavantaj değil, dolu dolu araba.
İlk zamanlar aşırı sıkıntılıydı hocam. Ekran kararıyordu, navigasyon sürekli donuyordu. Baya geliştirdiler yazılımı. Zaten bence arabanın en büyük kusuru yazılımdı oda gelişmeyecek bir şey değil. 58 bin km yol yapmış birisi olarak T10F bekliyoruz kesinlikle parasının hakkını veriyor.hocam hayırlı olsun , bence en mantıklısını yapmıssınız toggdaki sevmedigim yonler camlarda ve dokunmatik ekran sıkıntılı onun dısında bir sıkıntısına denk gelmedim yaklasık 1 yıldır bizde. bizde tesla model y de var fakat direksiyon olarak togg fark atıyor teslaya acayip hafif bir direksiyonu var