Raclod 80+ Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 311 Reaksiyon skoru 55 14 Nisan 2025 #1 Pc de kullanmak istiyorum aynı kulaklıktan iki tane gösteriyor biri kötü ses veriyor diğeri çalışmıyor önceden böyle olmuyordu bir sürü araştırma yaptım ama bağlantı kestim tekrar bağladım bir iki saniye ses geldi gene gitti .
Pc de kullanmak istiyorum aynı kulaklıktan iki tane gösteriyor biri kötü ses veriyor diğeri çalışmıyor önceden böyle olmuyordu bir sürü araştırma yaptım ama bağlantı kestim tekrar bağladım bir iki saniye ses geldi gene gitti .
Mantıklı Kanks Aferim Cezalı 80+ Platinum Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 11,088 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 11,566 15 Nisan 2025 #2 Bluetooth anakart mı yoksa adaptör mü?
Raclod 80+ Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 311 Reaksiyon skoru 55 15 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Bluetooth anakart mı yoksa adaptör mü? Devamı için tıklayın... Adaptör. gamepad bağlantısında sorun yaşamıyorum kulaklık çalışmıyor.
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Bluetooth anakart mı yoksa adaptör mü? Devamı için tıklayın... Adaptör. gamepad bağlantısında sorun yaşamıyorum kulaklık çalışmıyor.