Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,540
Bendede olmuyor 1300 lerde kaliyor
Simdi wincredit 1210 oldu doğru anladım değilmi ?Normal sepette 1400 TL revize henüz uygulanmaya başlanmamış evet...
Sabah bana ulaşan e-mail de genel bir ifade vardı, onu da bugün yarın revize ederler biraz bekleyin..
Direk sipris gecemesende olurdu sure bitse bile 72 saat ayni şekilde sure taniyorSabah wincredit çıktı rastgele, daha önce kullanmamıştım, süre az diye attack shark x3 aldım, tekte 1000tl verdi ama mouse araştırınca hoşuma gitmedi, kaşınıp iptal ettim şimdi jeton bakiyesi 2950 ve x4 olarak duruyor. Şimdi aj159 pro alayım diyorum. Dediğiniz sipariş ver iptal muhabbetini yaptım fakat olmuyor. Etkinlik süresi bitimide yaklaşık 3-4 gün. Yapabileceğim bir şey varmı acaba?
wincredit üzerinden aldıın ürünü hemen iptal et tekrar 10 dk içinde wincredite girip alışverişini yap ekstra jeton veriyor.bana vermedi 1180 liralik siparisi iptal ettim ne yapmam lazim ekstra bonus için
dediğin gibi yaptım hocam iptal ederken verdiği jetonları geri aldı şundan olabilir mi bende %4 yazıyor jeton iadesiwincredit üzerinden aldıın ürünü hemen iptal et tekrar 10 dk içinde wincredite girip alışverişini yap ekstra jeton veriyor.
Hocam bak anlatıyorum, yukarıda arkadaşta yazmıştı sana diye hatırlıyorum. 2940 jeton veriyor birde +%4 veriyor ya. Şimdi siz bu şartlarda bir ürün alın wincredit bölümünden sepet tutarını doldursun ona dikkat edin. Sonra bu aldığınızı iptal edin. Sonra hemen ardından tekrar wincredit bölümüne girin orada %6 jeton iade yazacak onu görünce sepeti 1000 tl altında tutmayın alın olmuş olacak.dediğin gibi yaptım hocam iptal ederken verdiği jetonları geri aldı şundan olabilir mi bende %4 yazıyor jeton iadesi
Bu limit artışıyla birlikte wincreditle ilgili şu 1000 tl ile tamamlama fırsatını arttirmazlar inşallah. 1000 i almak için 1100/1200 sipariş vermek zorunda kalmayalımAynen...
Öyle bisey gündemde yok rahat olunBu limit artışıyla birlikte wincreditle ilgili şu 1000 tl ile tamamlama fırsatını arttirmazlar inşallah. 1000 i almak için 1100/1200 sipariş vermek zorunda kalmayalım![]()
Harbi laBu limit artışıyla birlikte wincreditle ilgili şu 1000 tl ile tamamlama fırsatını arttirmazlar inşallah. 1000 i almak için 1100/1200 sipariş vermek zorunda kalmayalım![]()