TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Normal seoet de 1210?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Normal sepette 1400 TL revize henüz uygulanmaya başlanmamış evet...
Sabah bana ulaşan e-mail de genel bir ifade vardı, onu da bugün yarın revize ederler biraz bekleyin..

Normal sepette 1400 TL revize henüz uygulanmaya başlanmamış evet...
Sabah bana ulaşan e-mail de genel bir ifade vardı, onu da bugün yarın revize ederler biraz bekleyin..
Simdi wincredit 1210 oldu doğru anladım değilmi ?

Sabah wincredit çıktı rastgele, daha önce kullanmamıştım, süre az diye attack shark x3 aldım, tekte 1000tl verdi ama mouse araştırınca hoşuma gitmedi, kaşınıp iptal ettim şimdi jeton bakiyesi 2950 ve x4 olarak duruyor. Şimdi aj159 pro alayım diyorum. Dediğiniz sipariş ver iptal muhabbetini yaptım fakat olmuyor. Etkinlik süresi bitimide yaklaşık 3-4 gün. Yapabileceğim bir şey varmı acaba?

Sabah wincredit çıktı rastgele, daha önce kullanmamıştım, süre az diye attack shark x3 aldım, tekte 1000tl verdi ama mouse araştırınca hoşuma gitmedi, kaşınıp iptal ettim şimdi jeton bakiyesi 2950 ve x4 olarak duruyor. Şimdi aj159 pro alayım diyorum. Dediğiniz sipariş ver iptal muhabbetini yaptım fakat olmuyor. Etkinlik süresi bitimide yaklaşık 3-4 gün. Yapabileceğim bir şey varmı acaba?
Direk sipris gecemesende olurdu sure bitse bile 72 saat ayni şekilde sure taniyor

dediğin gibi yaptım hocam iptal ederken verdiği jetonları geri aldı şundan olabilir mi bende %4 yazıyor jeton iadesi
Hocam bak anlatıyorum, yukarıda arkadaşta yazmıştı sana diye hatırlıyorum. 2940 jeton veriyor birde +%4 veriyor ya. Şimdi siz bu şartlarda bir ürün alın wincredit bölümünden sepet tutarını doldursun ona dikkat edin. Sonra bu aldığınızı iptal edin. Sonra hemen ardından tekrar wincredit bölümüne girin orada %6 jeton iade yazacak onu görünce sepeti 1000 tl altında tutmayın alın olmuş olacak.

Az önce teslim aldım. Kutuları parçalanmış halde gelenler varmış. Bence sizin kargo şirketi ile alakalı. Benim kutularda çizik bile yok.

1744726856537.png

Bu limit artışıyla birlikte wincreditle ilgili şu 1000 tl ile tamamlama fırsatını arttirmazlar inşallah. 1000 i almak için 1100/1200 sipariş vermek zorunda kalmayalım 😄
Öyle bisey gündemde yok rahat olun :)

Bu limit artışıyla birlikte wincreditle ilgili şu 1000 tl ile tamamlama fırsatını arttirmazlar inşallah. 1000 i almak için 1100/1200 sipariş vermek zorunda kalmayalım 😄
Harbi la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri