Fotoğraf göndermek istiyorum fakat boyutu büyük diyor nasıl gönderebilirimacikta kalan uclar hangileri
Fotoğraf göndermek istiyorum fakat boyutu büyük diyor nasıl gönderebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Arka tarfta bu boş bundan olabilir diye düşünüyorum
Alıntıyı görüntüle
Yani herhangi bir fan yerine bir şey takmadım ama neyi nereye takacağımı da tam anlamadım.
Perıf kablosu geldi güç kaynağı ile, bunlara taklıyor fakat bunu taktıktan sonra buna bağlı 2 3 kablo daha varGuc kaynagindan gelen molex guc kablosunu takacaksin burayaAlıntıyı görüntüle
bakim diger ucu dedigin neresiMolex in diğer uçlarını anakarta mı takacağım
Eve gidince(2 saat sonra muhtemelen ) atabilirim ilgilendiğiniz için teşekkürlerbakim diger ucu dedigin neresi
bakim diger ucu dedigin neresi
Bir bakabilirseniz çok iyi olurbakim diger ucu dedigin neresi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bunun 2 tarfının fotoğrafı bu
Alıntıyı görüntüle
Bu direk kasaya bağlı olan bir kablo
Bir bakabilirseniz çok iyi olur
Perıf yazanı takınca güç kaynağı çalışmıyorAlıntıyı görüntüle
Bu perif yazan kisim guc kaynagindaki sata pata yazan yere
Alıntıyı görüntüle
Bu ucu da
Alıntıyı görüntüle
Buraya takiyorsun
ilginc diger baglantilarda bir yanlislik mi var acaba bilemedim en bastan su videoyu izleyerek toplamayi denePerıf yazanı takınca güç kaynağı çalışmıyor
Hocam ben anlayamadım çıkan kablo bu fakat takınca çalışmıyor çıkarınca çalışıyor gerçekten şu kasa fanları yüzünden saatlerdir pcy tam olarak toplayamadımilginc diger baglantilarda bir yanlislik mi var acaba bilemedim en bastan su videoyu izleyerek toplamayi dene
turkce altyazi aciliyor
hocam psudan cıkan kablo hangısı aynı kasa mecut yardımcı olabılırımHocam ben anlayamadım çıkan kablo bu fakat takınca çalışmıyor çıkarınca çalışıyor gerçekten şu kasa fanları yüzünden saatlerdir pcy tam olarak toplayamadım