❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

mevcutta taahhütsüz bir paket kullanıyorum TT de geçilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 1 ay kala cayma olmuyor knk geç şimdiden
Yarın mağazaya gidip halledicem hocam aynen 175TL olan bir pakt var vodafone da ona geçeceğim.

yeni hat çıkarttırdım türktelekomda bayi 250 tl e sim için ücret aldı benden. Zaten devlete vergi mergi 1000 tl yansıyacak faturaya. Bir de bayinin 250 tl hizmet bedeli altında para alması doğru mu ?

Fiyatlar bedava ama hizmet yok işte tırt maalesef mobil şebekeleri.

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
indirimsiz fiyatlarına bakarak paket seçin aradaki makas yüksek olmasın cayma ihtiyacı duyarsınız belli olmaz fena geçiriyorlar

Turkcell paketinin bitmesine 36 gün var şimdi geçsem olur mu

3 gün önce başvurdum, arıyorlar açıyorum ama hat düşüyor ne yaptı vodafone acaba o numaradan gelen çağrıları mı engelledi müşteri kaçamasın diye :D 250₺ cayma bedeli vardı ay bitmeden başvurdum bunlar beni arayacakta teyit alacakta ohoo 15inde tarife yenilendi yeni aya girdik şimdi cayma bedeli 500₺.. Bu sene olmuş hala ***** saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz..

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
hocam türk telekom mobil uygulamasında 3gb olan tarifeye 278 diyor ama websitesinden mi tarifeyi aldınız acaba

hocam türk telekom mobil uygulamasında 3gb olan tarifeye 278 diyor ama websitesinden mi tarifeyi aldınız acaba
yeni müşteriler içinmiş sanırsam bu kampanya

Mevcut türk telekom kullanıcısıym bu tarifelere geçebilir miyim?
ben de aynı sorunun cevabını aradım ama siteden değiştirmeye çalışınca uygulamaya yönlendiriyor orada da 120 tl lik aynı tarife 300 tl

Son düzenleme:

yeni müşteriler içinmiş sanırsam bu kampanya

ben de aynı sorunun cevabını aradım ama siteden değiştirmeye çalışınca uygulamaya yönlendiriyor orada da 120 tl lik aynı tarife 300 tl
Şubeden

Eskisi gibi çekmiyor maalesef. Gönderdikleri frekans çok zayıf sanırım. Dört tarafı beton bir odada duvarın en köşesine geçtiğinde Türk Telekom çekmiyor ama Turkcell çekiyor. Ama Turkcell de fahiş fiyattan azıcık internet satıyor. Bu ülkenin operatörleri acı çekmedikçe halk rahatlayamaz. Bunlar bize daha çooook yüksek fiyatlı tarife satarlar.
Zamanında netgsme geçenlerin rahatlık.

Vodofone anlaşmam bu ay sonunda bitiyor 10 gün için ne kadar saplayacaklar buraya yazarım.

Vodafone benzer fiyatlar sunuyor. Sahsen bizim evde tt cok iyi degil vodafone gecesim var o yuzden benim de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri