TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

bakayım 5dk bekleyın
cıktı hatta pro e p olanda cıktı onlar sandım ama az altta sizin attıgınız cıktı direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı modellerde var

bu arada bunun apexten farkını bilen varmı ben şuan apexı kullanıyorum yedekte delux m800 ultra var belkı bunuda alırım

Ürün bu. 159 olan model çıkıyor ama bu gelmiyor. Wincrediti geçtim normal temu sayfasında arayınca da çıkmıyor. Yüksek ihtimal üründe bir hata var. 1-2 güne düzelir gibi.
cıktı

@valhalla bu arada gecen gün bahsettığım arac ıcın ayak altı aydınlatmalardan buldum ss de gozukuyor 4 adet 300 tl sarj olabılenlerden yorumlarda ıyıydı alıcam bakalım

Ekler

• Screenshot_20250419_211452_Temu.jpg
    Screenshot_20250419_211452_Temu.jpg
    585.1 KB · Hit: 61
cıktı hatta pro e p olanda cıktı onlar sandım ama az altta sizin attıgınız cıktı direk

Farklı modellerde var

bu arada bunun apexten farkını bilen varmı ben şuan apexı kullanıyorum yedekte delux m800 ultra var belkı bunuda alırım

cıktı

@valhalla bu arada gecen gün bahsettığım arac ıcın ayak altı aydınlatmalardan buldum ss de gozukuyor 4 adet 300 tl sarj olabılenlerden yorumlarda ıyıydı alıcam bakalım
Gelince haberleşelim memnun kalırsan ben de alırım :)

başka bir hesaptan almıştım hocam oda şuan bende durmuyor ama hemen hemen hepsi aynı hocam uygun düşeni alabilirsin
peki kullanıyosan bişey sorucam bunun parlaklıgı kısılıyormu çunku yukardakı lınkte olan yorumlara bakınca çok parlak duruyor hanı kasa fanının argbsınden daha parlak geldı bana gözu alır malum kasada masa üstünde ayarı yoksa iyi olmaz gibime geldi

Kız arkadaşıma 159 pro hediye etmeyi planlıyordum da bu 179 pro muhabbeti nedir almışken 179 mu almam gerekiyor tüm mesajları okuyamadımda.

Kız arkadaşıma 159 pro hediye etmeyi planlıyordum da bu 179 pro muhabbeti nedir almışken 179 mu almam gerekiyor tüm mesajları okuyamadımda.
Tasarım farkı var sadece. Başka bir fark yok.

Ergonomik olsun isterseniz 179 alın hocam.

ya şu 179 pro bi türlü wincredite düşmüyor nasıl yapabilirim bilen var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri