çıkarmaz çamaşır sulu bol küflü çekirdek yemişliğim var bir şey olmuyorBira içiyordum, yanında fıstık yiyeyim dedim, 1 2 tane yedim sonra baktım küflenmiş, yemeden önce fark edememişim, herhangi bir sorun olur mu?
İnternette ilerde kanser yapar falan diyorlar ama aklıma takıldı o yüzden foruma yazayım dedim. Şimdi bişey olmaz diyorsun öyle mi?çıkarmaz çamaşır sulu bol küflü çekirdek yemişliğim var bir şey olmuyor
hocam bağışıklık sistemine bağlı ben bir çok kez küflü yiyecekler yedim kurtlu veya karıncalı yemekler yedim abartılacak bir şey yok eğer içinizde yinede bir şüphe varsa doktora görünmenizde fayda varİnternette ilerde kanser yapar falan diyorlar ama aklıma takıldı o yüzden foruma yazayım dedim. Şimdi bişey olmaz diyorsun öyle mi?
Yok hocam sağolasın, bira onu alıp götürmüştür diye düşünüyorumhocam bağışıklık sistemine bağlı ben bir çok kez küflü yiyecekler yedim kurtlu veya karıncalı yemekler yedim abartılacak bir şey yok eğer içinizde yinede bir şüphe varsa doktora görünmenizde fayda var
herhalde hocamYok hocam sağolasın, bira onu alıp götürmüştür diye düşünüyorumayrıca da çok yemedim 1 2 tane yedim baktım acı bir tat geliyor, küflenmiş. Yemeyi bıraktım. bir şey olurmu acaba dedim ama herhalde olmaz.
2 taneden bişey olmaz. O dediğin şey aflatoksin ve uzun vadede sürekli tüketimde kanser yaparİnternette ilerde kanser yapar falan diyorlar ama aklıma takıldı o yüzden foruma yazayım dedim. Şimdi bişey olmaz diyorsun öyle mi?
Tamamdır sağolun.2 taneden bişey olmaz. O dediğin şey aflatoksin ve uzun vadede sürekli tüketimde kanser yapar
Peki şuan için yapmam gereken bişey varmı yoksa? Hayata olduğu gibi devam edelim mi2 taneden bişey olmaz. O dediğin şey aflatoksin ve uzun vadede sürekli tüketimde kanser yapar
enginar yiyebilirsin. genel olarak diyetini düzelt birayı da bırak bence. şuan için rahat etsin istiyorsan enginar ye karaciğer koruyucudurTamamdır sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki şuan için yapmam gereken bişey varmı yoksa? Hayata olduğu gibi devam edelim mi![]()
Birayı Haftada 1 veya 2 defa içiyorum enfazla. Az içmekde vücuda sağlıklıymış galiba ama o ayrı bir konu tabii. Tamam yarın bir enginar yapalım o zamanenginar yiyebilirsin. genel olarak diyetini düzelt birayı da bırak bence. şuan için rahat etsin istiyorsan enginar ye karaciğer koruyucudur
yok hiç sağlıklı değil. testosteron baskılayıp östrojen salgılatıyor. içme bira benceBirayı Haftada 1 veya 2 defa içiyorum enfazla. Az içmekde vücuda sağlıklıymış galiba ama o ayrı bir konu tabii. Tamam yarın bir enginar yapalım o zaman![]()
Valla bu zamlardan sonra hiç içmemek gerekiyor tabi ama içiyorsun işte. Birde inanırmısın zamanında alkolün bütün çeşitlerine tövbe etmiş biri olarak şu birayı bırakamadım. Öyle içiyorum işte. Buda tabi günah ama nefis işte.yok hiç sağlıklı değil. testosteron baskılayıp östrojen salgılatıyor. içme bira bence