- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,847
Bu arkadaşın bi adı var mı? Baya cıbıldak gene gördüm azwincredite ajazz aj179 pro gelip duruyor , ama şu figür bir türlü gelmedi
Bu arkadaşın bi adı var mı? Baya cıbıldak gene gördüm azwincredite ajazz aj179 pro gelip duruyor , ama şu figür bir türlü gelmedi
Nier e benziyo baya ya da onun beyaz kıyafetlisidir bilmiyorum artıkBu arkadaşın bi adı var mı? Baya cıbıldak gene gördüm az![]()
nier automata dan yorha karakteri bu. Beyaz kostümlü hali.Bu arkadaşın bi adı var mı? Baya cıbıldak gene gördüm az![]()
pcden sepete ekleyip silmeyi denedin mi? Ben istediğim ürünü öyle denk getirmiştimwincredite ajazz aj179 pro gelip duruyor , ama şu figür bir türlü gelmedi
60 istiyorsa 500tllik sipariş ver %06 ya yükseltecek iptal et 1klık sipariş verbende 2 sipariş almadan vermiyor bunu nasıl teke düşüreceğiz yav
kral onu denedim de yükselmedi yav yükselse alacaktım zaten ödemeyi yaptım yine 4 verdi iptal ettim geri60 istiyorsa 500tllik sipariş ver %06 ya yükseltecek iptal et 1klık sipariş ver
Diğer her ürün geliyor sadece bu denk gelmedinier automata dan yorha karakteri bu. Beyaz kostümlü hali.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada aliexpress siparişleri gümrükten geçiyor mu bilgisi olan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pcden sepete ekleyip silmeyi denedin mi? Ben istediğim ürünü öyle denk getirmiştim
aliexpress siparişi gümrükten geçiyor mu biliyor musunDiğer her ürün geliyor sadece bu denk gelmedi
Limiti aşmayan siparişlerinizde sorun yaşamazsınız rahat olun geçiyor gümrükten.. Benim 2 gün önce geçti ürünlerimaliexpress siparişi gümrükten geçiyor mu biliyor musun
Aliexpresste alacağım ürün 28,3 euroya geliyor, gönderim ücretsiz diyor. Vergiyide 28,3 euro üzerinden kesiyor. Gelir mi? Aliexpress bizim bu 3 euroluk kargo işini akıl ediyor değil mi?Limiti aşmayan siparişlerinizde sorun yaşamazsınız rahat olun geçiyor gümrükten.. Benim 2 gün önce geçti ürünlerim
Apex modeli 3950 işlemci ile geliyor sanırım pro modeli 3395 kullanıyor. Şu an stokta da yok apex sanırım.Apex değil. 179 olan model de Pro. Her şeyi aynı tek farklı olan tasarımı.