TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

https://share.temu.com/rGJMSoedNuA mikrofonsuz kablo aldım ben aradaki fark fazla geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth yükseltme modülleri varmış TEMU da olsa ondan alıp kablosuza dönüştürecektim. Aliexpress üzerinde mevcutmuş. Wincredit olmayınca o kadar para veresim gelmedi belki ileride bir gün alırım.

https://share.temu.com/rGJMSoedNuA mikrofonsuz kablo aldım ben aradaki fark fazla geldi.

Bluetooth yükseltme modülleri varmış TEMU da olsa ondan alıp kablosuza dönüştürecektim. Aliexpress üzerinde mevcutmuş. Wincredit olmayınca o kadar para veresim gelmedi belki ileride bir gün alırım.
sağol hocam

Geçen sordum 159 pro ve 179 pro arasında hangisi alınmalı diye 179 pro demiştiniz. Wincredit açılır açılmaz direkt karşıma en başta bi tane 179 pro çıktı. Yorumları karşılaştırdım ve ürün buymuş

Bide sepete 159 pro. Eklediğim 159 pro da bu

Son kez sorayım şimdi 159 mu 179 mu. Bide bu eklediğim versiyonlar en iyileri mi yoksa şu linkte ki 159/179 daha iyi diyebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

Şöyle bir şey çıktı karşıma. Videolu yorumlara baksanıza bi. Sanırım bir yere değince vs özel efekti var 🤩.

Son düzenleme:
Geçen sordum 159 pro ve 179 pro arasında hangisi alınmalı diye 179 pro demiştiniz. Wincredit açılır açılmaz direkt karşıma en başta bi tane 179 pro çıktı. Yorumları karşılaştırdım ve ürün buymuş

Bide sepete 159 pro. Eklediğim 159 pro da bu

Son kez sorayım şimdi 159 mu 179 mu. Bide bu eklediğim versiyonlar en iyileri mi yoksa şu linkte ki 159/179 daha iyi diyebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

Şöyle bir şey çıktı karşıma. Videolu yorumlara baksanıza bi. Sanırım bir yere değince vs özel efekti var 🤩.
Bu iki linkten birini alabilirsiniz. İki arasındaki tek fark tasarım. Başka hiçbir farkları yok. Bende Apex, 159 Pro vardı. Seriyi bozmayayım diye bir tane de 179 modelini aldım.

Arkadaşlar uygun fiyatlı 67w şarj adaptörü ve kablosu önerisi varmı temudan

159 pro aldım. Daha efendi şık duruyor. 179 bana göre igor gibi duruyordu o kamburu beğenmedim.
Deneyemedim ama tutuş şekline göre geri dönüt alıp başka bir şekilde tasarlamışlar yüksek ihtimal.

60 Jeton kaldığında 1.259,99 TL değerindeki ürünlerden alırsanız direk 3000 jetona tamamlanıyor. Az önce alacağım ürünü almak için bu değerde bir ürün alıp iptal edeyim dedim. Direk jeton tamamlandı. Sonra tamamlan jeton ürünü iptal edip yine kendi istediğimi aldım sorun çıkmadı.

60 Jeton kaldığında 1.259,99 TL değerindeki ürünlerden alırsanız direk 3000 jetona tamamlanıyor. Az önce alacağım ürünü almak için bu değerde bir ürün alıp iptal edeyim dedim. Direk jeton tamamlandı. Sonra tamamlan jeton ürünü iptal edip yine kendi istediğimi aldım sorun çıkmadı.
normal hocam. 1250 * 0,04 'den 50 jeton yapıyor. 10 da ilk alışverişe özel.

60 istediğinde hep 1000₺'lik ürün sipariş edip iptal ediyorum. Daha sıkıntı çıktığı olmadı hiç. Bide iade ederken iade sebebi kısmını boş geçmek yerine yalandan bişeyler diyorum.

ya bu 50 jetonda da ilkini iptal edince diğerine %8 mi veriyor öyleyse eğer ilk siparişi iptal edip 625 tllik bir şey alırsak doluyor 50 jeton

o da 1000tl ediyor vergilerle tam cepten para çıkmadan sipariş etmiş oluyosun

ya bu 50 jetonda da ilkini iptal edince diğerine %8 mi veriyor öyleyse eğer ilk siparişi iptal edip 625 tllik bir şey alırsak doluyor 50 jeton

o da 1000tl ediyor vergilerle tam cepten para çıkmadan sipariş etmiş oluyosun
Deneyen var mı bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,108
Üyeler
186,711
Son üye
Santino