TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,996
Sinirli uretim p75 ben alirkende stok yoktu support verdiUlan bende cekesim geldi jsksjs hayırlı olsun abim benim
Sinirli uretim p75 ben alirkende stok yoktu support verdiUlan bende cekesim geldi jsksjs hayırlı olsun abim benim
Hayırlı olsun ben kafadan bi sipariş başına 800tl ödeyecek gibiyimGelsin epomaker p75 2.5 kglil aleminyum klavyenin trdeki ilk incelemesini patlatalim
Guzel güzelSinirli uretim p75 ben alirkende stok yoktu support verdi
Dm yazsana bı hocamHayırlı olsun ben kafadan bi sipariş başına 800tl ödeyecek gibiyimhayırlısı şans yok
Cezalii Hajwjwjs puhahahahasürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeş
Yunexpresse verilsin demedinizmi ?benim switchler gümrükten geçti arkadaşlar kargoiste verilmiş şimdi geldi sms. (Epomakere herhangi bi mail atmadım bu arada)
2. Bombayida patlattım yarın da benim gecicek gümrükten 0 TL vergi devamm kebenim switchler gümrükten geçti arkadaşlar kargoiste verilmiş şimdi geldi sms. (Epomakere herhangi bi mail atmadım bu arada)
Hocam gümrükte yogunluk varmı tr ye girince kaç günde geçti @TinerciAlper hocamın 6 gün kaldı gümrükte galiba .dbenim switchler gümrükten geçti arkadaşlar kargoiste verilmiş şimdi geldi sms. (Epomakere herhangi bi mail atmadım bu arada)
7 gün gumruge girme ile alakali birsey yazmiyorCezalii Hajwjwjs puhahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yunexpresse verilsin demedinizmi ?
Büyük şanslı arkadaş .d
2. Bombayida patlattım yarın da benim gecicek gümrükten 0 TL vergi devamm ke
Hocam gümrükte yogunluk varmı tr ye girince kaç günde geçti @TinerciAlper hocamın 6 gün kaldı gümrükte galiba .d
Trde durdu diyelim o zaman .d7 gün gumruge girme ile alakali birsey yazmiyor
Sipariş verdikten sonra bu epostayi atabilirsiniz :Evet 3gunluk cezam bitti her konuda her vergiye bir açıklık getirmek istiyorum. Genel olarak kendi 20 yurt dışı siparişim (Amazon aliexpress temu hariç ) ve diğer forumdaki üyelerin ve arkadaşlarımın tüm sipariş kodlarını son mil kodlarını inceledim uzun uzun son mil kodu PALTR ile Baslayip YQ ile biten hiç bir üründe vergi odemiceksiniz Aras ve ya kargoiste kargoya verilecek.
Ama 60.... Gibi kodlar PTT ye verilicek vergi cikicak buna bir etki edemiyoruz epomakerin elinde olan bir şey değil (sorduk). Tahmini vergi oranlarida bunlar %66 ile %78 arası bir vergi çıkıyor genel olarak analizlere dayanarak belirtiyorum şöyle dusunmeyin ekstra olarak ben gümrükte 15 dolar gosterttim 15 dolar üzerinden vergilendirme diye bir şey yok 27 dolarlık sipariş örneğin : 60.. ile başlıyorsa dediğim gibi ürün muadiline veya aldığınız 27 28 dolardan vergi hesaplanmis gibi hesaplayin (%66 ile %78 arası) bu oranlar ile
Okuduğunuz için teşekkürler iyi alışverişler
Not: son mil kodu demek size verilen yt ile başlayan yunexpress kodu değildir yuntrack sitesine girip o yt ile başlayan kodu yazınca site son mil kodunuz yaziyordur (kargoya verildikten 1 gun sonra bakın son mil koduna ilk gün gözükmüyor )
Arkadaşlar niye böyle bı vergilendirme var diye sorucak arkadaşlar ya yunexpress kafasına göre atıyor yada oturduğunuz konuma göre belki Aras kargonun getirme hızı o bölgeye daha iyidir yada PTT daha iyidir ona göre atiyor olabilir bı tahmin tabiiEvet 3gunluk cezam bitti her konuda her vergiye bir açıklık getirmek istiyorum. Genel olarak kendi 20 yurt dışı siparişim (Amazon aliexpress temu hariç ) ve diğer forumdaki üyelerin ve arkadaşlarımın tüm sipariş kodlarını son mil kodlarını inceledim uzun uzun son mil kodu PALTR ile Baslayip YQ ile biten hiç bir üründe vergi odemiceksiniz Aras ve ya kargoiste kargoya verilecek.
Ama 60.... Gibi kodlar PTT ye verilicek vergi cikicak buna bir etki edemiyoruz epomakerin elinde olan bir şey değil (sorduk). Tahmini vergi oranlarida bunlar %66 ile %78 arası bir vergi çıkıyor genel olarak analizlere dayanarak belirtiyorum şöyle dusunmeyin ekstra olarak ben gümrükte 15 dolar gosterttim 15 dolar üzerinden vergilendirme diye bir şey yok 27 dolarlık sipariş örneğin : 60.. ile başlıyorsa dediğim gibi ürün muadiline veya aldığınız 27 28 dolardan vergi hesaplanmis gibi hesaplayin (%66 ile %78 arası) bu oranlar ile
Okuduğunuz için teşekkürler iyi alışverişler
Not: son mil kodu demek size verilen yt ile başlayan yunexpress kodu değildir yuntrack sitesine girip o yt ile başlayan kodu yazınca site son mil kodunuz yaziyordur (kargoya verildikten 1 gun sonra bakın son mil koduna ilk gün gözükmüyor )
Sipariş verdikten sonra bu epostayi atabilirsiniz :
My Turkish ID number( tcnizi yazın sonrada direk yanina ad soyadınızı yazın )
Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 15-20 dollars for my product. Also, can you send my product with yunexpress, thank you.
[email protected]
Bu e-posta adresinize aticaksiniz konu başlığına ve ilk konuya başlarken epomaker-(burda sayılar olan) sipariş kodunu yazın sipariş verdiginiz e-posta adresiyle epostayi atınız kolay gelsin
60 ile başlıyor eyvah tufanArkadaşlar niye böyle bı vergilendirme var diye sorucak arkadaşlar ya yunexpress kafasına göre atıyor yada oturduğunuz konuma göre belki Aras kargonun getirme hızı o bölgeye daha iyidir yada PTT daha iyidir ona göre atiyor olabilir bı tahmin tabii
Baktığımda 3 4 60.. li koda imile adlı bir firmaya veriyor ürünü sonrada yunexpress ondan dolayı vergi geliyor olabilir
Dmden kodu iletsene bı hangi firmaya vermiş yunexpress ona bakiyim60 ile başlıyor eyvah tufan
hocam 5 gün ülkede bekledi biraz yoğunluk vardırCezalii Hajwjwjs puhahahaha
Yunexpresse verilsin demedinizmi ?
Büyük şanslı arkadaş .d
2. Bombayida patlattım yarın da benim gecicek gümrükten 0 TL vergi devamm ke
Hocam gümrükte yogunluk varmı tr ye girince kaç günde geçti @TinerciAlper hocamın 6 gün kaldı gümrükte galiba .d