- Reaksiyon skoru
- 280
Ürüne göre değişiyor herhaldeİns hayırlı olsun şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ulan ilk sipariş veren benim kargo ya bı benim verilmedi
Ürüne göre değişiyor herhaldeİns hayırlı olsun şimdiden
Ulan ilk sipariş veren benim kargo ya bı benim verilmedi
İki siparişte paytr değil benim yüz hiç gülmüyor çöldeki bedevi gibiyimİnşallah çıkmaz sana kanka.
2-3 sayfa önce kavga etmiş biriyle ondan olabilirİki siparişte paytr değil benim yüz hiç gülmüyor çöldeki bedevi gibiyim
Bu arkadaşlar neden ceza aldı
Bilmiyorum cezası kalkınca söyler herhalde.İki siparişte paytr değil benim yüz hiç gülmüyor çöldeki bedevi gibiyim
sen niye cezalıya düştün laSwitch söyledim gelmedi klavye gelmedi tek bilek desteği mouse pad kargoda
Ceza almistirsen niye cezalıya düştün la
Fiyatı gayet uygun ben aldım al geç bence seste iyi100 adet bluebird alsam mı acaba
Kaybetmek değil dizlamak denir ona ... Geçmiş olsun24 martta ajazz siyesinden blue apex aldım stok yok diye beyaz gönderdiler daha çok sevinmiştim üstüne vergi de çıkmamıştı ama aras saolsun kargomu kaybetmiş ajazz da yenisini göndermiyor yani demem o ki arasın ben gelmişini geçmişini
Dm yazHocam önerdiğiniz klavyenin stok kalmamış. Kablosuz başka bir öneriniz var mıdır acaba? Klavye arıyorum fakat kablosuz lazım.
Gecmis olsun reis beİki siparişte paytr değil benim yüz hiç gülmüyor çöldeki bedevi gibiyim