Sistem ekran karti seciyor

RileyT

80+
Reaksiyon skoru
21
Parçalarım hepsi denendi ve sağlam bunu diyim ve bios en güncel hali.statikte yok denendi
Asus b450mk2 sıfır
ryzen 5 2600
650 wat msi mag a650bn sıfır
Gskill 2x8 3200mhz sıfır
1660 ti msi gaming x ( 2.el denedim 2 farklı pc de sağlam oyun bile oynadım, kendi PC mde görüntü vermiyo rgb vs. Yaniyo
1660 ti çıkarıp 3060 ti taktım görüntü verdi sistemim nerde sıkıntı olabilir? kablolar vs. Her şey düzgün takıldı kafayı yicem. uzay montaj yaptım yine olmadı. Çok iyi anlayan kişilere götürdüm herkes ağzı açık kaliyo nasıl olur diye

Hiç mi görüntü vermiyor bios vs dahilde mi?

Temiz bir format atıp ile denemi tavsiye ederim bir çok ekran kartı takınca yazılımsal bir sorun oluyor olabilir

Tek tek deneme yanılma ile bulman gerekiyor büyük ihtimalle bir şey arızalı veya sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açılışta biosa girmeye çalış full bas veya 5 dk bekle siyah ekranda bir şey olacak mi diye tek rami çıkart dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Montaj yaptıktan sonra fotoğraf at sorunlu bir şey gözüküyor mu diye taktığın Power kablosu şey olabilir bir çok etmen var

Tek tek deneme yanılma ile bulman gerekiyor büyük ihtimalle bir şey arızalı veya sorunlu
denemediğm parça kalmadı her şey ekran kartını değiştirince basliyo,işin garip tarafı kartım başka sistemlerde calisiyo dediğim gibi açıp oynadım hatta .bios ayarları ilede oynamadım hepsi uefi ayarlarında zaten. 3060 ti açıp bunu açmaması garip geldi. Amd nin 7000 serisi olan ekran kartlı sisteme taktım 1660 ti ı yine açıldı.

bios cmos reset at. bir de hdmi dp tüm çıkışları dene ondan da yapabilir ilk takışta

Pcıe arabirimlerini denesene bi

Geri