TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Aynı tezgaha bende düştüm :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıya soru sorabiliyor muyuz net bilgi alabilirim en azından @valhalla
Satıcıya soru sorma var mı bilmiyorum... Varsa da ben hiç kullanmadım

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Bende bundan aldım, alt taraftaki ürün seçme kısmında 179 pro yazıyor. Sana gelen pro mu apex mi
ilanda apex yazıpda seçeneklerde olmaması gümrük kısıtlamasından kaynaklı . aslında satıcı apex seçeneğini koyuyor ama biz görmüyoruz. .çünkü 1250 tl üzerinde olduğu için. alırken iyice dikkat edilmesi lazım. ülkeyi değiştirirseniz apex seçeneği olduğunu görürsünüz.

Bana bi powerbank lazım önerisi olan var mı?
Bide kamp sandalyesi.
Powerbank olarak aşağıdakini aldım... Kargoda daha elime ulaşmadı.. O yüzden ürün hakkında olumlu/olumsuz bir şey diyemiyorum henüz..

Kamp sandalyesi almadım Temu dan... Ama listemde şu ürün var hoşuma gitmişti, her an alabilirim :)

https://www.temu.com/tr/1pc-portable-folding-rocking-chair-for-outdoor-camping-universal-iron-material-moon-saucer-leisure-beach-chair-with-oxford-fabric-g-601099596466606.html?_oak_name_id=5003305623602879955&_oak_mp_inf=EK6TsL%2Bm1ogBGiA2OWU2YzE0MWMxYmY0OWU3OWE3MzA3MDAwN2E5YzdmMyCMyNbg5jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancyalgo%2Ftoaster-api%2Ftoaster-processor-image-cm2in%2Fc174df7c-2e03-11ef-8dd1-0a580a699c58.jpg&spec_gallery_id=4231876275&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MTAzODIz&_oak_gallery_order=1890041988%2C549344476%2C2041518311%2C2010007289%2C816054890&search_key=kamp%20sandalyesi&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=upz0v93ttu&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745569820667_4l0941g3ff

Bende bundan aldım, alt taraftaki ürün seçme kısmında 179 pro yazıyor. Sana gelen pro mu apex mi
Kutusu evde o yüzden ss yapamıyorum ama gelen ürünün kutusunda Ajazz Pro 179 Apex yazıyordu çok net hatırlıyorum..

Kolpa değil aslında. 60 jeton kaldı olayının artık iki versiyonu var. Birincisi 30 dk içinde %6 veren versiyonu. İkincisi ise ilk +480tllik alışverişinde ne alırsan al jetonu 2999 a getiriyor ve bu siparişinde %100 al diyen versiyonu var. Bunu yapan hesaplarda öncelerde bahsettiğimiz yöntemi uygulamayın . İşe yaramaz. 480+480 iki sipariş verin o hesaplarsa tamamlanacaktır. 960 la tamamlayabiliyosunuz 2999 yapan hesaplarda. (Tüm 60 jeton kalan hesaplarda ilk yöntem işe yaramıyor.)
Adam işin sırrını çözmüş :D

ilanda apex yazıpda seçeneklerde olmaması gümrük kısıtlamasından kaynaklı . aslında satıcı apex seçeneğini koyuyor ama biz görmüyoruz. .çünkü 1250 tl üzerinde olduğu için. alırken iyice dikkat edilmesi lazım. ülkeyi değiştirirseniz apex seçeneği olduğunu görürsünüz.
Evet öyle galiba :/ neyse pro olanda iyidir :)

Şu 30 dakikada sipariş verme işi yüzünden yine alacağım ürünlerin yanına oyuncak kertenkele almak zorunda kaldım hay.
önceden sepete atın ürünleri 1000tllik belirleyin sonra iadelik ürünü seçip ödeme yapıp iade edersen acele etmek zorunda kalmazsın

önceden sepete atın ürünleri 1000tllik belirleyin sonra iadelik ürünü seçip ödeme yapıp iade edersen acele etmek zorunda kalmazsın
50 jeton %4+10 veriyor 10+30 dakikada. Bu taktiği yapmama tam olarak gerek var mı? İkincide yine %4 verecek. %6 veremez 50 jeton çünkü. Bir de ne güzel 2 günde 1 wincredit alıyorum. Bozmayı hiç istemiyorum.

Powerbank geldiğinde cevap yazarsan sevinirim. Kamp sandalyesi güzelmiş ama ben daha gariban bişe arıyorum. Bende attığınızdakine oturacak toto yok ya :D

50 jeton %4+10 veriyor 10+30 dakikada. Bu taktiği yapmama tam olarak gerek var mı? İkincide yine %4 verecek. %6 veremez 50 jeton çünkü. Bir de ne güzel 2 günde 1 wincredit alıyorum. Bozmayı hiç istemiyorum.
50 jeton %4+10 iade şeklindeyse yapman gereken tek şey 1000TL üzeri alışveriş yapmak.

yok 50 jetonda gerek yok sen 30 dakika dediğin için 60 jeton sandım o wincredite grdiğinde saydığı ilk 30 dakika yalan 3 gün süren var 30 dakika bitse bile 10 jetonu veriyor merak etme

Powerbank geldiğinde cevap yazarsan sevinirim. Kamp sandalyesi güzelmiş ama ben daha gariban bişe arıyorum. Bende attığınızdakine oturacak toto yok ya :D

50 jeton %4+10 iade şeklindeyse yapman gereken tek şey 1000TL üzeri alışveriş yapmak.
Hatırlat 10 12 gün sonra ama.. unuturum o kadar çok ürün aldık ki takibi artık baya zorlaştı.. evde işyerinde onlarca ürün daha paketleri açılmadan duruyor cidden ne geldiğini bile çoğu zaman bilemiyorum, saolsun bizim çocuklar teslim alıp odama bırakıyorlar ben de eve geçerken arabanın bagajında götürüyorum hanım cozlayacak diye odamda dolaba tıkıyorum 😀

saticiya soru sorma var canli destege baglandiktan sonra saticiyla konusmak istiyorum yazarsaniz bagliyor firmaya da buyuk ihtimalle hala temunun canli destegiyle konusuyor oluyoruz cunku otomatik mesajlar yolluyor 2-3 tane canli destekle konusmak istiyorum dediginiz zamanda magaza iste temuya guvendi cevaplamasi icin bilmem ne yaziyor canli destege bagliyor ben alacagim urunun nasil gelecegini sormak icin yazmistim 2-3 gun sonra donus yapilir tarafiniza denildi yapilmadi yani basarisizliktan ibaret

Müşteri hizmetlerine yaz gerçek olmayan açıklama diye ne diyorlar bak

Bu linkteki var aynı özelliklere sahip ondan merak ettim ardaki farka değer mi diye https://share.temu.com/4Qs9cMdU2UA
https://share.temu.com/uZqaWKPPE0A
Hocam bende bu üründen aldım, herşeyi otomatik ölçüyor ayarlama yapmadan, çok detaylı inceleme yapmadım

çadır var mı arkadaşlar aldığınız güzel bi tane malum deprem zamanları yağmur rüzgarı engelleyen bişeyler

bide şişme yatak ve hava pompası şişirmek için @valhalla
https://share.temu.com/SpFzL3qrDKA
Ben bunu aldım ancak kara yoluyla geliyor 670tlye denk geldi

flash99 diye bi kampanya daha çıktı denemek için baktım iki tane 159 pro 2000 lira civarına denk geldi. Nasıl sizce iş görür mü yoksa wincreditten devam mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri