Temuda yok, tek tenteli cadirlar kotu hava kosullarinda problemçadır var mı arkadaşlar aldığınız güzel bi tane malum deprem zamanları yağmur rüzgarı engelleyen bişeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide şişme yatak ve hava pompası şişirmek için @valhalla
anladım hocamTemuda yok, tek tenteli cadirlar kotu hava kosullarinda problem
Bu çakal temu bana aj179 apex diye pro olanını satmış bu gelince iade edersem vergisini alabiliyor muyumBana 50 den vermeye devam ediyor şimdilik.. sonrasına bakicaz durum değişirse yazarım
Yüzlerce ürün alınca içlerinden bulmak biraz zaman alıyorçadır var mı arkadaşlar aldığınız güzel bi tane malum deprem zamanları yağmur rüzgarı engelleyen bişeyler
bide şişme yatak ve hava pompası şişirmek için @valhalla
İadeyi kargoyla yaparsan evet veriyorlar vergisini de... Ama ödeme tutarının bi kısmı karta bi kısmı kredi olarak yapılıyor bilginiz olsun..Bu çakal temu bana aj179 apex diye pro olanını satmış bu gelince iade edersem vergisini alabiliyor muyum
Pompa almadım Temu dan.. Bende Bestway in pompası vardı onu kullanıyorum..Temuda yok, tek tenteli cadirlar kotu hava kosullarinda problem
beyazlı olanı alacam gibi duruyor teşekkürlerYüzlerce ürün alınca içlerinden bulmak biraz zaman alıyor
Aşağıdaki ürünleri almıştım, ikisini de alalı yaklaşık 9 ay oldu baya bi kullandım üzmediler tavsiye ederim..
2 kişilik olanı dağcılık yaparken kullandık belki 4-5 kez baya işe yaradı ama bu küçük dersen diğeri 3 kişiye rahat 4 kişiye de zorlarsan yetiyor bunu da 2 kez ailecek yaylada köy evinin bahçesinde kurduk baya iş gördü..
2 kişilik kamp çadırı - taşıma çantası dahil - orange ve kompakt outdoor çadır, sırt çantalı yürüyüş, doğa yürüyüşü plaj i̇çin | Temu Türkiye
Temu'da bu 2 kişilik kamp çadırı - taşıma çantası dahil - orange ve kompakt outdoor çadır, sırt çantalı yürüyüş, doğa yürüyüşü plaj i̇çin ürününe göz atın. Diğer sports & outdoors ürünlerini de beğenebilirsiniz.www.temu.com
taşınabilir otomatik hızlı açılır kurulum gerektirmeyen kamp çadırı, açık hava yürüyüş çadırı - sports & outdoors - Temu Türkiye
taşınabilir otomatik hızlı açılır kurulum gerektirmeyen kamp çadırı, açık hava yürüyüş çadırı, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
İadeyi kargoyla yaparsan evet veriyorlar vergisini de... Ama ödeme tutarının bi kısmı karta bi kısmı kredi olarak yapılıyor bilginiz olsun..
Pompa almadım Temu dan.. Bende Bestway in pompası vardı onu kullanıyorum..
Ajazz aj179 apex linki var mı benim baktıklarımın hepsi proymuşİadeyi kargoyla yaparsan evet veriyorlar vergisini de... Ama ödeme tutarının bi kısmı karta bi kısmı kredi olarak yapılıyor bilginiz olsun..
Kolpa değil aslında. 60 jeton kaldı olayının artık iki versiyonu var. Birincisi 30 dk içinde %6 veren versiyonu. İkincisi ise ilk +480tllik alışverişinde ne alırsan al jetonu 2999 a getiriyor ve bu siparişinde %100 al diyen versiyonu var. Bunu yapan hesaplarda öncelerde bahsettiğimiz yöntemi uygulamayın . İşe yaramaz. 480+480 iki sipariş verin o hesaplarsa tamamlanacaktır. 960 la tamamlayabiliyosunuz 2999 yapan hesaplarda. (Tüm 60 jeton kalan hesaplarda ilk yöntem işe yaramıyor.)Süre yokki bende olayi yasayan benim uzerinde yarım saat geçti hala aynı sadece o 72 saatlik Süre sınırı var
Ss atamiyorumki kafayı yiycem bu nasıl bir şey ya
Kolpaymis beyler 500tllik ürün aldım 20 jeton verdi %100 falan hikaye![]()
Aynı tezgaha bende düştüm :/Şuan o kadar anabacı haldeyimki anlatamam bi satıcı 8khz resmi koymuş ben aldım 3 tane bu pro model sanıp orul evlatları ben aldıkdan sonra resmi değiştirmiş 1khz yapmış sonra sordum satıcıya bu pro medilimi diye ürün pro değildir efendim diyor dalyaraklar
Siparişlerimde bile 8khz gözüküyor resim kafayı yersin dolandırıcılık bu bildiğin
Benim aldığım buydu..Ajazz aj179 apex linki var mı benim baktıklarımın hepsi proymuş![]()
Bende bundan aldım, alt taraftaki ürün seçme kısmında 179 pro yazıyor. Sana gelen pro mu apex mi