Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,874
İsim
Kerem Çavuş
Bu çıkıyor işte. İptal etmeden önce çıkıyordu sanırım. Bu uyarı çıktıktan sonra hemen siparişi iptal edip 30dk içinde yeni sipariş vermeniz gerekir. 30dk geçerse o iş olmaz.

Alıntıyı görüntüle
ben unutmuşum 30dk geçmiş , %4 e düştü +10 da vermiyor kampanyanın bitmesini bekliyorum :D

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Murat

fruko.gzz

80+ Silver
Para birimini dolara çevir bir de yeni hesap aç 22 dolar vergisiz fiyatı. Farklı modelleri de var. Etekli eteksiz vs. Burdan daha ucuza düşürebilirsin temudan kredi gelmiyorsa.
1745528273579.png
:p

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Murat
bu tarz figürlerin de meraklısı çok :)
örnek olarak
bu figürlerin üstündeki siyah bantlar sansür. Hiçbir kıyafeti yok normalde. Biraz daha derinlere inersen çok daha farklı şeyler çıkıyor :monkahmm: Merak ediyorsan 5 dakika önerilen ürünlerde gez çok değişik şeylerle karşılaşırsın

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Vaga
Süre yokki bende olayi yasayan benim uzerinde yarım saat geçti hala aynı sadece o 72 saatlik Süre sınırı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ss atamiyorumki kafayı yiycem bu nasıl bir şey ya

Kolpaymis beyler 500tllik ürün aldım 20 jeton verdi %100 falan hikaye :)
Demiştim hocam 😄Temu ikimizide ketenpereye getirdi.

Bu çıkıyor işte. İptal etmeden önce çıkıyordu sanırım. Bu uyarı çıktıktan sonra hemen siparişi iptal edip 30dk içinde yeni sipariş vermeniz gerekir. 30dk geçerse o iş olmaz.

Alıntıyı görüntüle
Bende bu çıkmamıştı diye hatırlıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam Alt limitden versek 1000 TL veri mi ona göre hareket alacağım.

Oguz...

80+ Bronze
Kardeşim parça kalitesi muazzam. Bunu Çinliler üretmiş olamaz. Çıt çıt birbirine geçiyor. En ufak bir pürüz yok. Sabah 4dü bıraktığımda. Şeklim kaydı yaparken. Yaşlanmışız.. Daha 2 tane daha var yapılacak :D. Hiç düşünmeden al. O kırmızı olanın fiyatı 1.400 felan olmuş. Onun 800tl olanı var kara yolu ile gönderiliyor. 2 ay beklerim dersen al. Dediğim gibi kutusu bile çok hoşuma gitti.

Alıntıyı görüntüle

Multimetre kullanan veya arayan varsa buda taş gibi

Alıntıyı görüntüle
Hocam şu multimetre içimde kaldı güzelce bir video çeker misin özellikleriyle ilgili?

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam şu multimetre içimde kaldı güzelce bir video çeker misin özellikleriyle ilgili?
Valla video çekmeyi pek beceremem. İmkanın varsa al tavsiye ederim. Onun gibi güzel olan bide şu var ama bu amper ölçmüyor. Ölçseydi unit marka alırdım.

Otomatik modu var bunların. Devre elemanlarına temas ettiğinde otomatik değerini ölçüyor. Hiç bir tuşa basmadan direk 220v prize sok, onun 220v olduğunu anlayıp ölçüyor. El feneri var. Kopuk kablo veya duvardaki kabloyu tarayan NCV modu var. Kutudan sıcaklık ölçe probuda çıkıyor. Sıcaklık da ölçebiliyor. Mesela havyanın ucuna değdirip kaç derecelere çıktığını ölçebiliyorum. Otomatik modlar dışında manuel modlar da var. O kadar profosyonel olmadığımdan onları pek bilmiyorum. Otomatik modda işimi hallediyorum. Fiyatı 1200lerdeydi şuan düşmüş. Bence alınır. Tek sevmediğim yanı ekranı kasaya küçük kalmış, kenarlardan ışık sızması yapıyor. Bu arada kutuda taşıma çantası da çıkıyor.
Bu ürünün orjinali aslında şu :

Son düzenleme:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Draq123
Şuan o kadar anabacı haldeyimki anlatamam bi satıcı 8khz resmi koymuş ben aldım 3 tane bu pro model sanıp orul evlatları ben aldıkdan sonra resmi değiştirmiş 1khz yapmış sonra sordum satıcıya bu pro medilimi diye ürün pro değildir efendim diyor dalyaraklar

Siparişlerimde bile 8khz gözüküyor resim kafayı yersin dolandırıcılık bu bildiğin

Ekler

• 20250424_202925.jpg
    20250424_202925.jpg
    1.4 MB · Hit: 43
  • Screenshot_20250424_205115_Temu.jpg
    Screenshot_20250424_205115_Temu.jpg
    989.2 KB · Hit: 42

Oguz...

80+ Bronze
Şuan o kadar anabacı haldeyimki anlatamam bi satıcı 8khz resmi koymuş ben aldım 3 tane bu pro model sanıp orul evlatları ben aldıkdan sonra resmi değiştirmiş 1khz yapmış sonra sordum satıcıya bu pro medilimi diye ürün pro değildir efendim diyor dalyaraklar

Siparişlerimde bile 8khz gözüküyor resim kafayı yersin dolandırıcılık bu bildiğin
Müşteri hizmetlerine yaz gerçek olmayan açıklama diye ne diyorlar bak

Valla video çekmeyi pek beceremem. İmkanın varsa al tavsiye ederim. Onun gibi güzel olan bide şu var ama bu amper ölçmüyor. Ölçseydi unit marka alırdım.

Otomatik modu var bunların. Devre elemanlarına temas ettiğinde otomatik değerini ölçüyor. Hiç bir tuşa basmadan direk 220v prize sok, onun 220v olduğunu anlayıp ölçüyor. El feneri var. Kopuk kablo veya duvardaki kabloyu tarayan NCV modu var. Kutudan sıcaklık ölçe probuda çıkıyor. Sıcaklık da ölçebiliyor. Mesela havyanın ucuna değdirip kaç derecelere çıktığını ölçebiliyorum. Otomatik modlar dışında manuel modlar da var. O kadar profosyonel olmadığımdan onları pek bilmiyorum. Otomatik modda işimi hallediyorum. Fiyatı 1200lerdeydi şuan düşmüş. Bence alınır. Tek sevmediğim yanı ekranı kasaya küçük kalmış, kenarlardan ışık sızması yapıyor. Bu arada kutuda taşıma çantası da çıkıyor.
Bu ürünün orjinali aslında şu :
Bu linkteki var aynı özelliklere sahip ondan merak ettim ardaki farka değer mi diye https://share.temu.com/4Qs9cMdU2UA

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,852
Üyeler
172,745
Son üye
Shawiz7
Top Bottom