amazon suistimal edildiği için bu hizmetini kaldırmıştı şimdide hepsiburada özellik olarak ekliyor.
Senelerdir kullanıyorum amazonu ve son bir iki senedir bu özelliği hiç göremedim ve bu özelliği kullananıda görmedim son zamanlarda.Amazon'da hala mevcut kişiye göre değişiyor sadece.
26 Şubatta yaptılar bana iade. Anneanneme telefon kılıfı almıştım yanlış renk göndermişlerdi. Satıcıya yazdık geri dönüş yapmadı. 2 gün sonra Amazon parayı iade etti.amazon suistimal edildiği için bu hizmetini kaldırmıştı şimdide hepsiburada özellik olarak ekliyor.
İlginç
Değişim kaldırıldı. İade edip tekrar alınabilir ya da iade edilebilir. Faydalı özellikleri devam ediyor. Arkadaşında dediği gibi suistimal edildiği anda zaten hesaplar gidiyor. Buna da asla değmez.amazon suistimal edildiği için bu hizmetini kaldırmıştı şimdide hepsiburada özellik olarak ekliyor.
İlginç
Sen maalesef yemişsin o damgayı bir kere ya.Bende hala var![]()
Ürün belli bir fiyatın altında ise sanırım güvendikleri çok siparişli hesaplara hala yapıyorlar.26 Şubatta yaptılar bana iade. Anneanneme telefon kılıfı almıştım yanlış renk göndermişlerdi. Satıcıya yazdık geri dönüş yapmadı. 2 gün sonra Amazon parayı iade etti.