Çok mu abartı 110.000 lira

BurkiCan

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
100000
100 bin lira taksit önemli fakat saolsun bilindik sayfalar yapmıyor şaka gibi . Bir sistem yaparak yükselttim güzel gordugum seyelri
Sizce nasıl olmuş ? Gereksiz yukselttiklerim illaki vardır ram gibi
Daha iyi hazır sistem olur mu acaba ? Bu fiyatlarda gezen

Ekler

• Screenshot_20250427_001241_Instagram.jpg
    Screenshot_20250427_001241_Instagram.jpg
    676.2 KB · Hit: 167
100 bin lira taksit önemli fakat saolsun bilindik sayfalar yapmıyor şaka gibi . Bir sistem yaparak yükselttim güzel gordugum seyelri
ayrı ayrı sitelerden toplayın hocam bence daha iyi fiyatlar bulabilirsiniz

Eskiden XX70 serisine hep 5600 gibi orta segment işlemciler önerilirdi, ne değiştide dünyanın en iyi işlemcilerini koyuyorlar artık sistemlere anlamış değilim. 9700X koy daha mantıklı bu sisteme.

110 k ya frisby kasa bitfenix soğutucu mu ..

Hocam ryzen 7 9800x3d yi 240mm sıvı soğutmayı nasıl düşünüyorsun bende ryzen 7 7800x3d var ve msi mag coreliquid m360 white +mx6 termal macunla max 70 e çıkıyor ısı değerleri 240mm ile soğutmada sıkıntı yaşarsın bide fiyat aşırı gereksiz pahalı kendin ayrı ayrı topla ram tercihin kötü m2 ssd yi 1 tb alsan yeterli sata ssd kullanırsın psu 1000wat kullanman çok daha iyi olur psu ilerliyen zamanlarda zorlanmaz

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ve hazır sistem olması şart mı

Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ve hazır sistem olması şart mı
Hazır sistem çok çok işime gelir çünkü bir vasitam yok ve hiçbir bilgim yok gerçekten.

Oyun ise farketmiyor arkadaş grubuyla olsun tek olsun FPS tarsi hikaye , korku oyunu yani belirli bir amaç yok keyif ve sohbet 😃

işlemci soğutucu aklıma gelmiyor

işlemci soğutucu aklıma gelmiyor
Çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kadar para verdikten sonra 5080 almak daha mantıklı sanki
Evet çok doğru ama tek sorun tek tek yapamam biryeri kırarım zaten Windows yuklemeyide bilmiyorum , elimde kalacak araçta yok bilgisayarciya götüreyim🤣🥹

Geri