Bilgisayarımın bu fps değerleri normal mi?

EmirCamon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
i3 10100f 1660 super valorantta fight anında 120-130fps lere kadar düşüyor.
Ben normal olduğunu düşünmüyorum ne yapabilirim.

i3 10100f 1660 super valorantta fight anında 120-130fps lere kadar düşüyor.
Ben normal olduğunu düşünmüyorum ne yapabilirim.
Kanka Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun ve işlemcin i3 ondan dolayı ben normal olarak yorumladım.Düşüşler rahatsız edici oluyorsa 120'ye sabitleyip oynamayı dene.

Kanka Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun ve işlemcin i3 ondan dolayı ben normal olarak yorumladım.Düşüşler rahatsız edici oluyorsa 120'ye sabitleyip oynamayı dene.
Ben termal macunundan kaynaklanma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Mart 2022'de aldım bilgisayarı hala termal macun değişimi yapılmadı. 3 yıldır yapmadım gerek olur mu bilmiyorum da açıkçası.

İ3 12100f ile full ayarlarda 250 350 arası fps alıyordum. Ekran kartımda aynı. Normal gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben termal macunundan kaynaklanma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Mart 2022'de aldım bilgisayarı hala termal macun değişimi yapılmadı. 3 yıldır yapmadım gerek olur mu bilmiyorum da açıkçası.
Bence değiştir. Daha saglıklı olur

3 yıl uzun bir süre hocam.Değişmenizde fayda var.Emin olmak isterseniz bi afterburner indirip sıcaklıklara bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri