Kanka Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun ve işlemcin i3 ondan dolayı ben normal olarak yorumladım.Düşüşler rahatsız edici oluyorsa 120'ye sabitleyip oynamayı dene.i3 10100f 1660 super valorantta fight anında 120-130fps lere kadar düşüyor.
Ben normal olduğunu düşünmüyorum ne yapabilirim.
Ben termal macunundan kaynaklanma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Mart 2022'de aldım bilgisayarı hala termal macun değişimi yapılmadı. 3 yıldır yapmadım gerek olur mu bilmiyorum da açıkçası.Kanka Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun ve işlemcin i3 ondan dolayı ben normal olarak yorumladım.Düşüşler rahatsız edici oluyorsa 120'ye sabitleyip oynamayı dene.
Bence değiştir. Daha saglıklı olurBen termal macunundan kaynaklanma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Mart 2022'de aldım bilgisayarı hala termal macun değişimi yapılmadı. 3 yıldır yapmadım gerek olur mu bilmiyorum da açıkçası.
güç seçeneklerinden yüksek performansa alıni3 10100f 1660 super valorantta fight anında 120-130fps lere kadar düşüyor.
Ben normal olduğunu düşünmüyorum ne yapabilirim.
3 yıl uzun bir süre hocam.Değişmenizde fayda var.Emin olmak isterseniz bi afterburner indirip sıcaklıklara bakın.Ben termal macunundan kaynaklanma olasılığının olduğunu düşünüyorum. Mart 2022'de aldım bilgisayarı hala termal macun değişimi yapılmadı. 3 yıldır yapmadım gerek olur mu bilmiyorum da açıkçası.