Çözüldü✓ I5 14400f için soğutucu

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
1000
merhaba bu soğutucuyu almak istiyorum görüntüsü de hoşuma gitti yeterli olur mu cs2 oynuyorum sadece

Evet, yeterde artar.

200 TL'ye geldi derken hocam 800 tl indirim mi oldu ikisi sayesinde öyleyse bilgilendirebilirseniz çok sevinirim ben de alayım
999tl ödedim parolapara 400 cashback verdi,iyzico 100+300tl verdi.Ama iyzico 300 kampanyası bitmiş galiba 30 Nisan'da.

Parolapara mayısın sonuna kadar devam ediyormuş.Al gitsin 500tl bedava
hocam tam olarak nasıl oluyor ben parolapara kartıma 1000 tl para mı yatırıcam bankadan sonra izyco ile öde seçip parolapara sanal kartımla mı alayım çok kafam basmadı kusura bakma çok sordum

hocam tam olarak nasıl oluyor ben parolapara kartıma 1000 tl para mı yatırıcam bankadan sonra izyco ile öde seçip parolapara sanal kartımla mı alayım çok kafam basmadı kusura bakma çok sordum
Sorun yok hocam ben yeterince açıklamadım.Parolapara hesap açacaksın,1000tl para yükle soğutucu için.İyzico hesabı açacaksın.İyzicodan kampanyayı bul katıla bas,ben basmamıştım olmuştu sen yinede yap.Ödeme kısmında iyzico ile ödeye tıkla parolapara kart bilgilerini gir al

Sorun yok hocam ben yeterince açıklamadım.Parolapara hesap açacaksın,1000tl para yükle soğutucu için.İyzico hesabı açacaksın.İyzicodan kampanyayı bul katıla bas,ben basmamıştım olmuştu sen yinede yap.Ödeme kısmında iyzico ile ödeye tıkla parolapara kart bilgilerini gir al
teşekkür ederim cashbackten gelen paraları kendi bankama gönderebiliyor muyum bu uygulamarı bidaha kullanmam büyük ihtimalle

Burst Assassin alın

teşekkür ederim cashbackten gelen paraları kendi bankama gönderebiliyor muyum bu uygulamarı bidaha kullanmam büyük ihtimalle
Parolapara da oluyordu galiba ben bedava diye kart almıştım onla çektim siz aktarabilirsiniz.İyzico da doğrulama yaptıktan sonra yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,362
Üyeler
193,010
Son üye
Mefkan96
Geri