YENİ EVLENECEKLER İÇİN TV TAVSİYESİ QLED Mİ LED Mİ ?

faster688

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Selamünaleyküm. Arkadaşlar Allah izin verirse yeni bir yuva kurulacak. Tv konusu benim için çok önemli fakat bütçede kısıtlı (35-40 Bin) . Alabileceğim en iyi marka model f/p ürünü nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Qled teknolojisi başıma bela açma ihtimali var mı yok mu ? TLC markası bu konuda kendi ıspatlamış bir markamıdır ? En çok TCL 65C655PROGTV bu model üzere takılı kaldım.

Selamünaleyküm. Arkadaşlar Allah izin verirse yeni bir yuva kurulacak. Tv konusu benim için çok önemli fakat bütçede kısıtlı (35-40 Bin) . Alabileceğim en iyi marka model f/p ürünü nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Qled teknolojisi başıma bela açma ihtimali var mı yok mu ? TLC markası bu konuda kendi ıspatlamış bir markamıdır ? En çok TCL 65C655PROGTV bu model üzere takılı kaldım.
Hocam öncellikle mutluluğunuz daim olsun hayırlı olsun(yeni evlenen birine ne denir bilmiyom bununla idara edin :) )

Tcl konusunda Amerikan markası kendini kanıtlamış ve kaliteli bir markadır ama bu fiyat bandında forumda illaki başka önerilerde gelicektir samsung vs. Ben 2 3 sene önce bakmıştım ondan dolayı şuan tam bilmiyorum fiyatlar vs. Ne alemde onu forumdaki diğer kişilere bırakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri