Çözüldü✓ I5 14400f için soğutucu

Hayırlı olsun.

2000rpm de çalıştırdım sesi Intel stok fana göre çok az.%25,%50 kullanıyor oyunlarda.Cs 2 1 saat sabit 46 derecede oynadım sesini duymadım
Bende Arctic Duo34 vardı ama mecbur diğer pcye taktık şimdi bana lazım bu stok fan beni delirtecek uçak gibi ses çıkarıyor.

Bende Arctic Duo34 vardı ama mecbur diğer pcye taktık şimdi bana lazım bu stok fan beni delirtecek uçak gibi ses çıkarıyor.
Isınsın ısınmasın yüke girdiğinde çok ses çıkarıyor.Sıcaklık sorunum yoktu ama bu ses yüzünden kule tipine geçtim

daha gelmedi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öneriyor musunuz bunu? Yoksa başka önereceğiniz olur mu?
ben hem stoktan iyidir hem de led ekranı güzel diye aldım anakartım büyük soğutuculara sahip 2 fanlı ve ekransız çok çirkin durucaktı 5600 e her türlü yeter diyip aldım 100-200 tl daha pahalıya çok daha iyi modelleri var markanın

daha gelmedi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben hem stoktan iyidir hem de led ekranı güzel diye aldım anakartım büyük soğutuculara sahip 2 fanlı ve ekransız çok çirkin durucaktı 5600 e her türlü yeter diyip aldım 100-200 tl daha pahalıya çok daha iyi modelleri var markanın
Mesela neler var atabilir misiniz? Phantom alacağım muhtemelen ama öneriye açığım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri