ŞAM'da patlamalar oluyor..! Türkiye bi şey yapacak mı?

ASELS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711

Suriye'nin Hama kırsalındaki bir köyün yakınları hedef alındı. Öte yandan El Cezire, Şam'dan peş peşe patlama seslerinin geldiğini duyurdu.​

Şam'ın Haresta ile Tel Mınin bölgelerini hedef alan siyonistler, Hama, Lazkiye, Dera ve Kuneytra'daki hedeflere saldırdı. Bu kentlere düzenlenen en az 12 saldırıda can kaybına ilişkin, resmi makamlardan henüz bilgi paylaşılmadı. siyonistlerin uçakları dün de Şam'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınlarına saldırı düzenlemişti.

1746244540159.webp

Daha önceden Hakan Fidan şu açıklamalarda bulunmuştu:

Dışişleri Bakanı Fidan: Artık siyonistlerin tasmasını sahipleri eline almalı ve sahip çıkmalı​

Biz niye bir şey yapıyoruz? bunu anlamıyorum işte bu kafayı da anlamıyorum Türkiye niye etrafında olan olmayan her olaya ses çıkarmak müdahale etmek zorunda bunlara göre ? kendimizin yeterince derdi var zaten görmüyor musunuz ?

Biz niye bir şey yapıyoruz? bunu anlamıyorum işte bu kafayı da anlamıyorum Türkiye niye etrafında olan olmayan her olaya ses çıkarmak müdahale etmek zorunda bunlara göre ? kendimizin yeterince derdi var zaten görmüyor musunuz ?
Çünkü şimdi müdahale etmezsek 10 katı kendi gelecek kapımıza n*tanyahunun oğlu free k*rdistan paylaşımı yaptı hatırlatayım dedim

Çünkü şimdi müdahale etmezsek 10 katı kendi gelecek kapımıza n*tanyahunun oğlu free k*rdistan paylaşımı yaptı hatırlatayım dedim
Ne anlatıyorsun sen ya ? kaç senedir benim askerim benim abim kardeşim orada şehit oluyor orada çatışıyor ne için ?? şimdi de yeni bahaneniz hazır kapımıza dayandılar yapmazsak biteriz.
Çok meraklıysan kendin atlayabilirsin sınırlara kimse evladını siyasi oyunlar için feda etmek zorunda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu memlekette yaşıyorum suriyede yaşamıyorum yazdığım arkadaş Türk düşmanı haberin olsun
Yazdığın arkadaşın insan olduğundan bile şüpheliyim ben bırak Türk olmayı.

O topraklar zaten bizim topraklarımız. Her şeyin zamanı var zamanı gelince illaki bazı adımlar atılacak. Ama şimdilik asıl yapılması gereken elimizde olanla daha iyi hale gelmek olduğu için oraya doğrudan bir destek atılabilir mi emin değilim. Bizim askerimiz neden oraya gidiyor diyen arkadaşları da anlayabiliyorum ama onların da şunu anlaması lazım. Günü geldiğinde şu an içinde bulunduğumuz topraklar bize yetmeyecek, eskiden sahip olduklarımıza tekrardan yöneleceğiz. Bu gün Suriye yarın balkanlar. Bundan vazgeçileceğini zannetmiyorum. Bunun dışında o Sevr antlaşmasını, sonucunda oluşan haritayı unutmayan bir düvel-i muazzama bilinci var. Bariz belli yaşananların bir gün bize de sıçrayacağı. O yüzden uzatılan ellerin bir yerde durdurulmaya çalışılması lazım.

En kötü devlet devletsizlikten iyidir mantığı vardı suriyede. Yani esadı ne kadar sevmesemde malesef rusyayı ülkesine davet ederek suriyeyi koruyordu. Suriye tek başına israille boy ölçüşemez.

Geri